Jaké odstíny stříbrné metalízy Géčku?
Re: Jaké odstíny stříbrné metalízy Géčku?
rikal mi to lakyrnik pisu jenom co slisim a co nevim dotoho se nepletu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
Právě proto píšu o 4eřech podostínech barvy Z147 (měl jsem ten vzorník v ruce)a podle zadnich dveří to byl ten první ze vzorků. Takže chtělo by to sebou vzorník, porovnat s nejbližším dílem od toho co sháníš a pak jít s tím vzorníkem nakupovat, stejně tak může posloužit i tvůj kryt na zrcátko, teda pokud půjde o blatní či dveře (v mém případě se jednalo o zadní nárazník, tak proto ten muster z 5tých dveří)
Mobil : 602318645
Mne na F-ku na ktorom som mal striebornú metalízu striekali ĽZ blatník a ĽZ dvere. Nerobili to v Opli a údajne sa to musí robiť nástrekom do stratena, aby to nebolo vidieť. Nič o odstieňoch mi lakýrnik nehovoril a urobil to tak, že som rozdiel absolútne nepoznal. Ovšem u origo farbách Opel, to môže byť, tak ako píšu iní. Šikovný lakýrnik sa kódom neriadi. Mal som Astru r.v. 1999 a parkovala vonku. Žiadnu zmenu na laku som vplyvom počasia po 8. rokoch nepozoroval a dodnes ľutujem, že som aj G-čko nekúpil v metalíze.
Astra II
cca před dvěma týdny jsem si byl nechat namíchat barvu a zelenej "brčál" má pododstíny dva a kod si už nepamatuju....
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdo tady má kromě mě a RomanaK stříbrnou Z157? Ta barva musela bejt krutě nedostatková, náhradní díly v týhle barvě jsou těžký tabu
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G