Řadička
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jste mně připomněli,den před srazem jsem koupil jinou hlavici na řadičku,ostatně Roman z kadetů ví oč jde,ale co chci hlavně napsat,moje původní hlavice nebyla nikdy sundána,jak tu někdo psal jak jde těžce sundat,že se musí řezat,pak tu někdo psal že néé,že to jde stáhnout,má pravdu,pevně uchopit,tahat nahoru,točit s ní,šla dolů dobře,žádný problém.
Kdo to asi tak mohl býtpepca píše:pak tu někdo psal že néé,že to jde stáhnout,má pravdu,pevně uchopit,tahat nahoru,točit s ní,šla dolů dobře,žádný problém.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
ha,ha,ha, prý slabá ženská,co mám říkat já,jsem v koncích na ruce,mám invalidku,a to jsem zabral,zatáhl,pootočil a byla venku jako špunt z lahve,málem jsem si zuby vyrazil,ty slabá ženo,takový kus ženský,to já jsem ůplný tintítko,se nedivím,že se manli tebe bálxpolstarekx píše:njo ja sem psala tahat nahoru a pootacet, me to slo tezce nooo sem asi slaba
-
- Kontaktovat uživatele:
¨pepca píše: ha,ha,ha, prý slabá ženská,co mám říkat já,jsem v koncích na ruce,mám invalidku,a to jsem zabral,zatáhl,pootočil a byla venku jako špunt z lahve,málem jsem si zuby vyrazil,ty slabá ženo,takový kus ženský,to já jsem ůplný tintítko,se nedivím,že se manli tebe bál
no me to proste neslo noooo, asi byla vic narazena lepsi kvalita
tsch... aby ta antena neputovala jinam drzoune
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
už mlčím,už mlčím,už mlčím,už mlčímxpolstarekx píše:¨pepca píše: ha,ha,ha, prý slabá ženská,co mám říkat já,jsem v koncích na ruce,mám invalidku,a to jsem zabral,zatáhl,pootočil a byla venku jako špunt z lahve,málem jsem si zuby vyrazil,ty slabá ženo,takový kus ženský,to já jsem ůplný tintítko,se nedivím,že se manli tebe bál
no me to proste neslo noooo, asi byla vic narazena lepsi kvalita
tsch... aby ta antena neputovala jinam drzoune
-
- Kontaktovat uživatele: