Adresa Imperialu viz web.
Parkování - buď jistota Palladium 45Kč/h nebo ulice Na Florenci/Havlíčkova, což je zelená zóna 15Kč/h. Popřípadě pak jsou tam oranžové zóny (10Kč/h, ale max 2h).
Doprava na pohodu tak jak ti ukážou mapy.cz nebo navigace - a ne, je to jen přes čtvrt prahy
žofule: Tak to je škoda, bych Vám i uklidil dvorek při té příležitosti
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Zároveň chci tímto upozornit všechny účastníky zájezdu do kempu, aby si u mne na srazu v Letňanech vyzvednuli letošní kartičky s NICKEM a stejně tak, ti kteří budou na konci týdne v seznamu ohledně stěračů Bosch s modrým textem, aby mne na parkovišti kontaktovali ohledně jejich vyzvednutí !
Ták dneska jsme byli v kempu vše osobně zařídit a tak jsem pro Vás (jezdci na krávě) pořídil toto foto protože se tady vyskytli spekulace, že už tam není.
Opak je pravdou JE TAM na svém místě, akorát z loňského opileckého rodea a dojení (že Marku) lehce unavena
A dokonce nově přidali i sezení se slunečníkem, tak sakryš ať to tu už je
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100