Zdravim, nevim jestli to patri sem...
Koupil jsem Astru G z roku 2000, jenze pri ceste k domovu nekde haluzove odlitl kaminek a mam lehce tuknuty sklo, na prvni pohled se to prehlidne, ale kdyz se vi ze tam je tak uz si toho vsimam. Nevite nekdo prosim kolik tak stoji nove predni sklo?
Diky
Kaz píše:Zdravim, nevim jestli to patri sem...
Koupil jsem Astru G z roku 2000, jenze pri ceste k domovu nekde haluzove odlitl kaminek a mam lehce tuknuty sklo, na prvni pohled se to prehlidne, ale kdyz se vi ze tam je tak uz si toho vsimam. Nevite nekdo prosim kolik tak stoji nove predni sklo?
Diky
mě stála výměna 7000 ale bylo to přes pojišťovnu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Můj kamarád měl taky malí důlek po kamínku skoro nešel vydět a oni mu vyměnily čelní sklo zadarmo a dokonce to sklo bylo už tonované, ale měl tu pojistku na to sklo a myslím že taky za 500kč.
Noooo, tak to Vam pekne dakujem za infosku - pojdem sa opytat u nas do poistovne, ci o takom nieco vedia. Ak by to bolo aj u nas, tak by som to na 100 % poistil. Keby si 10 rokov nemenil okno, tak sa ti to oplati da za to 500 Sk/rok.
jo a jeste to sklo je tonovany a ma dokonce i ten pruh proti slunci. jinak ty lepsi firmy davaji k novymu prednimu sklu i dalnicni znamku. cena ja stejna jako bez znamky aby si navzajem konkurovaly. nejlepsi je to menit na zacatku roku kdy si reknes rovnou vo novou dalnicni znamku a mas usetrenejch 9 stovek a jeste zadarmo novy sklo.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Ještě lepší je antireflexní, tónovaný s pruhem! Slunce pak tolik nepálí na břicho. Jinak dálniční známka jde bez problémů sundat a nalepit na sklo nový. Pokud ale žádnou nemáš, je to fajn pokud Ti daj. Mějte se!
Odchytni někde náklaďák a řekni že ti rozbil okno když jsi za ním jel a máš okno zadarmo.Všichni to tak dělají.Ještě jsem neviděl že by si ho někdo platil sám!!!