Seřízení hodin
- Reklama
Re: Seřízení hodin
Ja keď si nastavím podľa RDS, tak mi idú o hodinu pozadu ... .
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
- vasekpetr1
Ono to RDS pro seřízení hodin posílá vysílač tuším jen jednou denně a ne všechny vysílače tuto službu podporují.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Signál CT (Clock-Time) se vysílá tak, aby ho přijímač do dvou minut zachytil a byl schopen se seřídit (přesný interval si nepamatuji, třeba mě někdo opraví). V České republice je ovšem potřeba věřit pouze RDS (CT) u ČRo1 Radiožurnálu. Na ostatní není spolehnutí. Např. F1 nebo Impuls CT vůbec nevysílá. Regionální rádia a tuc tuc magorárny někdy vysílají i o 6 hodin jinak, pokud vůbec vysílají CT. Doporučuji čas nastavit pomocí ČRo-1 a pak funkci vypnout (pokud chcete poslouchat jinou stanici).
U TV, DVD-R, VCR, STB zase doporučuji používat nastavení času z Multiplexu1 (ČT), popř. analog ČT1. Pak 100% a včas funguje i změna letního/zimního času. U mnoha zařízení se dá hluboko v menu nastavit odkud synchronizace času probíhá.
Věřte veřejnoprávním médiím, vždyť za to platíte koncesionářské poplatky. Opravdu to FUNGUJE!
U TV, DVD-R, VCR, STB zase doporučuji používat nastavení času z Multiplexu1 (ČT), popř. analog ČT1. Pak 100% a včas funguje i změna letního/zimního času. U mnoha zařízení se dá hluboko v menu nastavit odkud synchronizace času probíhá.
Věřte veřejnoprávním médiím, vždyť za to platíte koncesionářské poplatky. Opravdu to FUNGUJE!
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- vasekpetr1
APiK: má pravdu, předseda
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Tak jsem chtěl psát dotaz na seřízení hodin,ale naštěstí jsem našel už založené téma,pročetl to a snad to půjde.Otec si koupil Zafiru a hodiny jdou pozadu,tak jsem to chtěl seřídit,ale nic nereagovalo i když jsem to mačkal celkem dost,ale asi je teda potřeba zmáčknout opravdu pořádně,snad mu to nepromáčknu k motoru U Rencka mě stačí jemný dotek a už to funguje,tady to asi bude chtít požití brutální sílu
vypni a zapni baterii a nalaď si ČR naladí se samo (RDS)co máš za rádio, origo to udělá.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic