Lambda sonda X16XEL
Re: Lambda sonda X16XEL
V tom případě má ještě nějakej jinej problém. Nevěděl jsem že jí měl od Tebe, předpokládal jsem možnost i nějaké uni.
END
- Reklama
Takže na diagnostiku a pátrat dál.. děkuji za info
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
No nechci to zakřiknout, ale když jsem se včera vracel z Brna tak se kontrolka nerozsvítila. Což vždy při stání na červenou udělala. A dnes jsem nechal Mazlika cca pět minut jet na volnoběh a taky nic.. Takže ťuky ťuk a nic sem neřekl..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
Můj poznatek s lambdama. Dával jsem do X16XEL lambda sondu bosch 0258005055 a když se dívam na napětí na lambdě, tak je tam pořád 200mV a při přidání plynu to spadne k nule. S univerzální neznačkovou to má stále 480mV a s originální OPEL lambda sondou do nádherně reguluje 0 až 1000mV i na volnoběh. Takže s tou novou bosch sundou to pořád obohacuje směs. Měřeno i osciloskopem a live datech přes diagnostiku. Nevíte s jakou jinou než originální lambdou to bude regulovat?
asi jenom origo lambdou
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ja som dal na svoj X16XEL Bosch uni 0 258 986 507. Po nahodeni autu klesla spotreba spat na 6,5 - 8 z 10,5 co som mal predtym KOntrolka prestala svietit a naposledy ked soom siel z tatier dva tyzden spat som mal spotrebu 6 litrov co som nechapal.. Je pravda ze som siel viac menej na spotrebu ale toto som necakal.. Takze u mna spokojnost. Kolko mi meria mV netusim ale jazdi to dobre takze neriesim...
1.6 16V 74KW HB 5dv.
já sem dal do auta Delphi DF ES20135-12B1 (kod v autokelly) přímo na 1.6 16V a auto šlape nádherně...žádný problém... a teď jsem koukal že je nějak doprodávaj tak jsou za super cenu někde kolem 1100,-
Tak, tak, taky vlastním od nedávna tuto sondu a je naprosto bez problému, má origo konektor, a po zapojení ihned komunikuje s řídící jednotkou, no a hlavně ta cena, já ji kupoval za 1035,- Kč, celková výdrž této sondy je zatím neznámá,avšak nač kupovat nějaké uni sondy třeba i od Bosch, které se musí jakkoliv dále upravovat a řešit problémy s komunikací PC..., akorát se jedná o takový ten kovový typ, nemá tu klasickou plastovou špičku.Miichaal píše:já sem dal do auta Delphi DF ES20135-12B1 (kod v autokelly) přímo na 1.6 16V a auto šlape nádherně...žádný problém... a teď jsem koukal že je nějak doprodávaj tak jsou za super cenu někde kolem 1100,-
takže keď po štarte zasvieti kontrolka vyfukové emisie a síce potom zhasne tak to nie je chyba katalyzátor ale lambda sonda ???
menil som zvody a musel som ju vyrezať flexou no a je zvnútra nejaká opadaná tá povrchovka a sem tam padnú otáčky pod voľnobežné a vrátia sa a zdá sa že dosť žere len nemám palubný
má to teda už za sebou ???
220000km X16 XEL
menil som zvody a musel som ju vyrezať flexou no a je zvnútra nejaká opadaná tá povrchovka a sem tam padnú otáčky pod voľnobežné a vrátia sa a zdá sa že dosť žere len nemám palubný
má to teda už za sebou ???
220000km X16 XEL
1.6 16V XEL -
při těch Km je to pravděpodobné, ale jsou tu odborníci, kteří to zjistí na 100%, snad Ti někdo poradí.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
jednoznacne je uz za zenitom.. Lambda ma zivotnost asi 160000km.. A tym ze si ju rezal flexou je zadrbana a uz ju mozes vymenit. Ja som mal to iste, pri vymene zvodov flexa a zrazu som mal velku spotrebu a svietila kontrolka.. Teraz vsetko ok.
1.6 16V 74KW HB 5dv.
díky chlapi no a teraz mám dilemu či ju kúpiť zo zľavou z mototechny za 100 eur alebo risknúť toto poľsko http://www.walbro.pl/product_info.php?c ... cts_id=291
obidve sú bosch 0258005055
na tom poľskom eshope je zaujímavá cena len čo mi príde ... nemá nikto skúsenosť ???
obidve sú bosch 0258005055
na tom poľskom eshope je zaujímavá cena len čo mi príde ... nemá nikto skúsenosť ???
1.6 16V XEL -
Ahoj
potrebujem poradit. Po vymene katalizatora(univerzal) zacala svietit kontrolka emisii. Na diagnostike vyslo, ze je v tahu vyhrievanie.
Vybral som labmda sondu(isla az prekvapivo lahko ) a skontroloval som na nej cislo. Je tam 258 006 387. Co je na motor 2.6 V6 opel
Omega B automat . Podla toho com sa docital vyssie by tam mala byt 258 005 055. Ktoru tam mam teraz dat. Podla mna tu 258 005 055. Dakujem za pomoc
potrebujem poradit. Po vymene katalizatora(univerzal) zacala svietit kontrolka emisii. Na diagnostike vyslo, ze je v tahu vyhrievanie.
Vybral som labmda sondu(isla az prekvapivo lahko ) a skontroloval som na nej cislo. Je tam 258 006 387. Co je na motor 2.6 V6 opel
Omega B automat . Podla toho com sa docital vyssie by tam mala byt 258 005 055. Ktoru tam mam teraz dat. Podla mna tu 258 005 055. Dakujem za pomoc
Astra G kombi 1.6 16V XEL r.v. 98
Zdravím. Prosím, ví někdo v jakém rozmezí by se měly pohybovat hodnoty z lamda sondy. Motor X18XE1. Já je mám od 800 mV do 4800 mv. Nevím, jestli to tak má být. Děkuji za info.
Cau,
mam mensi problem. Nejakou dobu sleduji, ze mi auto zere vice benzinu. Vse se potvrdilo na STK, kde mi nevyhovovali emise. Mechanik rikal, ze to je lambda sonda a potvrdil mi, ze to je nejspis duvod, proc mi auto zere více benzinu!
Chci se zeptat, kde je lambda umistena? Jestli je nekde u motoru, nebo je nekde u vyfuku. Nebo jsou dve a to jedna u motoru, druhá u výfuku.
Dekuji za odpoved!
mam mensi problem. Nejakou dobu sleduji, ze mi auto zere vice benzinu. Vse se potvrdilo na STK, kde mi nevyhovovali emise. Mechanik rikal, ze to je lambda sonda a potvrdil mi, ze to je nejspis duvod, proc mi auto zere více benzinu!
Chci se zeptat, kde je lambda umistena? Jestli je nekde u motoru, nebo je nekde u vyfuku. Nebo jsou dve a to jedna u motoru, druhá u výfuku.
Dekuji za odpoved!