teoreticky nemusí...je to takzvaná objektivní odpovědnost. U osobáku co vlastní fyzická osoba bez knihy jízd se to blbě dokazuje, ale u vozidel který si vyplňujou knihu jízd a tedy pojišťovna si může zjistit, že tam v danou dobu s tím vozidlem jel, se to dá uznatspt32 píše:.......Pořád jde o to že údajný viník to musí uznat a souhlasit stím že od něj něco odlétlo a rozbilo ti sklo.......
Poškození čelního skla
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poškození čelního skla
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- Reklama
Sanitka, hasiči i policie nemůže říci, že tam v danou dobu nebyli. Všechno je zaznamenáno. O bunus taky nemají strach, protože žádný nemají. Jak jsem již uvedl, je to vyzkoušeno se sanitkou a nebyl žádný problém. Poradil mi to hasič. Okno stálo 17 tis. a pojišťovna neměla jedinou připomínku. Ale dělejte jak myslíte. Nikomu to nevnucuji. Plaťte pojišťovnám další peníze za sklo. Je to vaše věc.
Dovolím si malý poznatek, asi tak v roce 93, kdy jsem vlastnil návěsovou soupravu, se na mne obrátila pojišťovna, že jsem poškodil protijedoucí vozidlo. Pán naštěstí napsal, že při mém odbočování jsem najel koly návěsu na štěrk, který byl vysypaný v křižovatce. Kdo ví, jak se chovají kola návěsu při odbočování, ví také co udělá takový štěrk. Pán dostal zaplacené světlo, opravu kapoty a nové čelní sklo. Nebyl žádný problém, jen kontrola záznamu o provozu vozidla, jestli jsem byl v danou dobu na daném místě.
Jinak od první Astry si platím připojištění čelního skla, využil jsem to na všech autech a nikdy nikoho nic nezajímalo, viník, kdy, co a jak...
Jinak od první Astry si platím připojištění čelního skla, využil jsem to na všech autech a nikdy nikoho nic nezajímalo, viník, kdy, co a jak...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
chtel bych se zeptat..pri pobytu v nemecku jsem v televizi videl, ze vyvinuli novou technologii "zalepovani" skla..jde o to, ze kdyz mate MALOU prasklinu..ktera neni skrz na skrz..ale klasicky od kaminku..nalejou tam nejakou kyselinu nebo lepidlo ci co to je..a sklo se samo zacely..a neni vubec poznat, ze tam neco bylo..v nemecku to dokonce nabizeji ZDARMA!! (z duvodu bezpecnosti atd..)..chtel bych se zeptat, zda-li je neco podobneho i v CR..
zaroven bych se rad zeptal, kolik stoji vymena skla na astru (viz podpis..3dv, ale to snad je narposto stejny u vsech aster tohohle roku vyroby)..jde mi o to, ze pojisteni mam do 6ti tisic..tak jeslti se do toho vejdu..
zaroven bych se rad zeptal, kolik stoji vymena skla na astru (viz podpis..3dv, ale to snad je narposto stejny u vsech aster tohohle roku vyroby)..jde mi o to, ze pojisteni mam do 6ti tisic..tak jeslti se do toho vejdu..
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Tu opravu co popisuješ běžně dělají servisy specializující se na opravu a výměnu skel..
Ovšem prasklina musí být relativně čerstvá..aby to fungovalo a dopadlo tak jak má..
Ohledně výše pojistky na sklo, tak nedávno tu o tom byla diskuze a těch 6 tisíc by Ti mělo +/- stačit..
Ovšem prasklina musí být relativně čerstvá..aby to fungovalo a dopadlo tak jak má..
Ohledně výše pojistky na sklo, tak nedávno tu o tom byla diskuze a těch 6 tisíc by Ti mělo +/- stačit..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
super..diky moc:)
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Myslím, že prasklina by nemala byť priamo v zornom poli ale opýtaj sa a budeš vedieť aj cenu, ktorú pýtajú. Inak takto sa opravujú sklá už hodne dlho. Ja keď som menil ešte na F-ku, tak faktúra bola cca 12.000,- Sk - materiál + práca, priamo v Opli ale išlo to zo švagrovej poistky, pretože kameň odletel spod "jeho" kolesa
Astra II
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi menili celni sklo na hacku, klasicke jsem mel puvodne vcetne destaku, nyni mam solarni s pruhem nahore a destakem, nedoplacel jsem nic protoze jsem vyuzil nabidky firmy Autosklo Střipek ktera nabizi vymenu klasickych skel za solarni a jeste dostanete az 2000kc na benzin nebo dalnicni znamku. Nemusel jsem dnes nikam jezdit prijeli za mnou do UL, mohu jen doporucit.
Kdybych podobnou vymenu delal u nas v UL v autoskloservisu kam jsem jezdil drive platil bych navic za to solarni sklo 4000kc !!!!
Sklo mam Pilkington
Kdybych podobnou vymenu delal u nas v UL v autoskloservisu kam jsem jezdil drive platil bych navic za to solarni sklo 4000kc !!!!
Sklo mam Pilkington
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet