Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
To by nebylo špatný s tím srazem. Navíc, někteří jedinci by se tam mohli pořádně vyžít. Jen je pro jednu barevnou krávu velká smůla, že se to nestihne do Pražského srazu
- Reklama
svatbu by měli přece zacvakat rodiče, ne?? A navíc je potřeba ji naplánovat tak, aby se investice do svatby vrátila. Věřte nebo ne, ale my na svatbě vydělali cca. 18 tisíc (příjmy-výdaje) . Zmrzlinko, pokud chceš pošlu ti do SZ pár tipůzmrzlina píše:To je přesně ono, my bychom se třeba i chtěli vzít, ale za co
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Pošli Jak už jsem psala, nechceme, aby nám svatbu platili rodiče - zejména ti moji mají diametrálně jiné představy nejen o tom, jak by to mělo vypadat, ale i o počtu osob, které by se toho měly účastnit. A než mít svatbu jinou, než bych si přála, protože mi ji platí, tak to si raději ještě chvíli počkám a budeme šetřit )
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
Dneska jsme na Astřičce udělali kompletní sound visual system of Blue LED neonků...k tomu jsem přidělal drátečky z předních světlometů a krásně mi to bliká a hraje na hudbičku...někdy tady dám video na ukázku.....ale kuwa hoši vypadá to krááásně
Prostě další den o něco chytřejší
Prostě další den o něco chytřejší
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Byli jsem se Zuzkou dnes na prohlídku poordnice, an exkurzi a mám pak slevu 100 Kč na asistenci při porodu jako tatínek. (Jsem si říkal že bych šel ještě 4x a mám to zadarmo ). Pak jsem jukli do Jisku bo jiný levný nábytek tu nemáme, chtěl jsem nějakou polici, či co, ale nenašel, budu muset do Ostravy.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Astra vyrazila z Prahy, cca 14.5 stupňů a nad Litomyšlí bylo 10 čísel sněhu (v pátek).
Docela mi nevadilo, že mám ještě zimní
Docela mi nevadilo, že mám ještě zimní
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč do techničáku píšou na tažné max 730kg, vždyt tunu to uveze jako nic a ty vozíky od agadosu prý nic nevydrží.. ale kdežéé, jedna paní povídala.....
Uveze, co by neuvezla.. Hůř se to potom zastavuje.. Podívej se kolik máš bržděný přívěs a uvidíš na co je to dimenzovaný..
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jo brždený mám přes 1000kg, přesně- zastavuje se to blbě, proto jízda 7km rychlostí 20-30km/h
Tak tohle jsem zažil s tranzitem.... mám ho na 1.5 tuny nákladu, leč nějak jsem neodhadl váhu syrového dřeva a pořádně to do něj rovnal a rovnal.. Když na mně pak mávali za harachovem v kopci policajti abych zastavil, zastavilo mi to až 30m za nima. A to byl řev...
END
já měl asistenci u porodu zdarma nebot žena navštěvovala předporodní kurz a proto to bylo zdarma jinak super zažitek ani jsem málem nevindal foták z kapsi jak jsem byl hotovejRadoš 92 píše:Byli jsem se Zuzkou dnes na prohlídku poordnice, an exkurzi a mám pak slevu 100 Kč na asistenci při porodu jako tatínek. (Jsem si říkal že bych šel ještě 4x a mám to zadarmo ). Pak jsem jukli do Jisku bo jiný levný nábytek tu nemáme, chtěl jsem nějakou polici, či co, ale nenašel, budu muset do Ostravy.
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
zážitek to je,ale jestli super,to bych se fakt dohadoval a pak mi dali jakýhosi oblemcanýho mutanta a prej,to je vaše dítě
po umytí už teda bylo
po umytí už teda bylo
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Zážitek to je obrovskej, to je pravda. Ale taky nějak dodnes nedokážu říct, jestli jsem rád, že jsem u toho celého byl....
END
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
jo a dneska si tak v Trebu čekám na mamku od zubaře,sedím na sedadle spolujezdce,koutkem oka pozoruji pána co zajíždí vedle a když už jsem myslel,že mu to vyjde tak najednou takovej zvuk co se mi vůbec nelíbil a samy se mi dovřely dveře.A už jsem se soukal ven a pojd ty šmejde.Koukám na Astru,otřel jsem barvu z plastové lišty a začal jsem se usmívat.Pán vystoupil,netuše ničeho,a já povídám:nák vám to nevyšlo.
On
Já:odřel jste mi auto,ale jen lištu,to je v poho
On:a co se vám stalo?
Já:nic,ale vy máte odřenej blatník až na plech
On:tak prominte....
Já:Nic se nestalo ,aspon mě......
On
Já:odřel jste mi auto,ale jen lištu,to je v poho
On:a co se vám stalo?
Já:nic,ale vy máte odřenej blatník až na plech
On:tak prominte....
Já:Nic se nestalo ,aspon mě......
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 07 dub 2010, 14:26, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie