Jaké kvalitní žárovky H7
Re: Jaké kvalitní žárovky H7
Vylúčené to nie je ale málo pravdepodobné. Asi nejáky kontakt. Mňa štve za slnečného dňa v mestskej zápche svietiť, tak jednoducho vtedy nesvietim. Ak stretneš modrú Astru, ktorá za slnečného dňa v meste nesvieti, som to ja a nezabudol som zapnúť svetlá. Ľudia ú ako chorí. Normálne na križovatke vystúpi chlapík a búcha mi na okno, že si mám zapnúť svetlá lebo to je za 60 €.Pýtal som sa ho, či sa platí uňho. Iní blikajú, mávajú a pod. Rakúšáci, chorváti a neviem ešte kto to zrušili lebo to neprinieslo temer žiaden efekt a my to samozrejme zavedieme.
Astra II
- Reklama
- vasekpetr1
Vzhledem k tomu, že proud žárovek potkávacích světel u Aster nejdou přes kontakty relé, ale napřímo přes kontakt přepínače světel, je možné, že bude závada právě tam. Závada ale samozřejmě může být kdekoli (pojistka, žárovky), chce to měřit a měřit. Zkus několikrát "zamlet" s tím přepínačem (nejlépe při vytažené pojistce od potkávaček), jestli si nesedne a nezačne vést.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
A proto si v nejbližší době objednám led pro denní svíceníPico píše:Vylúčené to nie je ale málo pravdepodobné. Asi nejáky kontakt. Mňa štve za slnečného dňa v mestskej zápche svietiť, tak jednoducho vtedy nesvietim. Ak stretneš modrú Astru, ktorá za slnečného dňa v meste nesvieti, som to ja a nezabudol som zapnúť svetlá. Ľudia ú ako chorí. Normálne na križovatke vystúpi chlapík a búcha mi na okno, že si mám zapnúť svetlá lebo to je za 60 €.Pýtal som sa ho, či sa platí uňho. Iní blikajú, mávajú a pod. Rakúšáci, chorváti a neviem ešte kto to zrušili lebo to neprinieslo temer žiaden efekt a my to samozrejme zavedieme.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
http://aukro.cz/item984773323_denni_2_x ... ogace.html
Astra G 1.7 DTI, 2003
- vasekpetr1
V létě 2007 jsem namontoval relé pro denní svícení a od té doby jsem vyměnil dvě halogenky na potkávačkách. Směšná položka v celkovém účtu za provoz auta. Takže cenu vůbec neřeším a o bezpečnosti se nebavím vůbec: to, jak je vidět za dne rozsvícené a zhasnuté auto třeba šedé barvy v koloně, si udělá obrázek každý, kdo se na silnici trochu pohybuje a dle mého názoru to byl krok správným směrem.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
No já musím říci, že jsem loňskou zimu vyměnil prdnuté žárovky za obyčejné žárovky značky Narva a musím říct a přitom zaklepat že drží. Před tím mi žárovky praskaly a dost mě to štvalo, pak jsem si koupil obyčejné žárovky, co jsme měli na skladě a spokojenost
No hold Němci asi za války nestříleli do vzduchu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja mel pred tim 3/4 roku obyc zarovky a ani jedna mi neodesla. Ted uz mam priblizne 4 mesice a 3500km Osram Night Breakry a zatim sviti bez problemu, tak uvidime.
Ahoj možná se budu ptát blbě ale jestli mi někdo vysvětlí jak dát ke světlům ty odporové kabely.Když je žárovka upevněna v patici a ta je propojena svorkovnicema.
Na světle vzadu máš konektor, ten rozpojíš a mezi to rozpojené zapojíš ten odporový kabel. Je to jako kdybys měnil žárovku. Prostě to patří připojit na původní kabel a druhý konec do světla. Kápišto??
No, ale než tohle, tak bych si raději proměřil altík, to že žárovky často odcházejí, není jen tak![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No, ale než tohle, tak bych si raději proměřil altík, to že žárovky často odcházejí, není jen tak
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
-
tak 1moje zarovka od EUfabu us prestala svitit zarovky mam na aute od ledna. tak premyslim nad osramkama, nebo co kdo jeste koupil a dobre sviti a ma delši zivotnost?premyšlim nad reklamaci ,povedlo se to vratit nekomu? u me vydrž pul roku
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem kupoval Osram Night Breaker a daval jsem je na auto 22.12.2009 kdyz jsem mel nalitano 117 107km. Sviti obe doted a to mam nalitano cca 129 tis km. Svetlo je opravdu lepsi. Za dalsi je fakt, ze mi zarovky pred tim nepraskaly.
Nefakcenko, pokial mas Eufab GoldenLine, vyrobca poskytuje zaruku 2 roky. Mne v tej dobe odisli 2x a dvakrat mi ich predajca bezplatne vymenil.nefakcenko píše:tak 1moje zarovka od EUfabu us prestala svitit zarovky mam na aute od ledna. tak premyslim nad osramkama, nebo co kdo jeste koupil a dobre sviti a ma delši zivotnost?premyšlim nad reklamaci ,povedlo se to vratit nekomu? u me vydrž pul roku
Odporucam odvolat sa na to a trvat na vymene. Je to sluzba, ktora Ti patri.
Opel Astra Classic II 5-dv., 1,4 Twinport, r.v. 2009
galéria: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=17705
galéria: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=17705
Mne teraz po 3 rokoch odišla jedna žiarovka H7 - originál bola Osram (z výroby) a teraz som dal dva nové Philipsy - nejaké +30% svietivosti. Stáli okolo 5€ jedna. Zvyšnú originálnu Osram som odložil ako náhradnú. Uvidím, koľko vydržia Philipsy. Ináč som pozeral v Tescu a tam boli tie isté Philipsy v takom balení z fólie (moje boli v krabičke) o viac ako 100% drahšie, ako som kúpil v obchode s autopríslušenstvom. To je riadný rozdiel...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
-
nevim proc ale ta moje zarovka od eufabu co jsem ji vymenil za obicejnou tak ta vobicejna us je v haji nevim proc ale proc me odchazeji na 1 svetle zarovky? driv bylo vse v pohode!
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET