Zadni sterac - gumicka
Re: Zadni sterac - gumicka
nepotesili ste mne...asi dneska pujdu vykract par benzinek, bez zadniho sterace je to docela blby
- Reklama
mam to !! .)) sice to neni uplne ona, ale sundal me tu gumicku z takovyho dvojsterace, je trosku uzsi, ale kdyz jsem to zkousel tak drzela i stirala, za 19,- kc problem vyresen, lepsi nez 300 v Oplu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem na foru psal. TESCO, stírací gumičky za 79 Kč, v žlutém blistru, 2ks v sadě, gumička je přichycena v plastovém jezdci, ale my plast sundáme a gumička pasuje nádherně do zadního stěrače na G. Jen jí seříznout na danou délku.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Ve VelMezu nemame tesco, musel bych do jihlavy
Nikdy bych neveril, ze sehnat gumicku do sterace bude takovej boj, ale zadarilo se
Nikdy bych neveril, ze sehnat gumicku do sterace bude takovej boj, ale zadarilo se
Zitra to jdu zkouknout do Tesca jestli nahodou nemaji na ty gumicky slevuRadoš 92 píše:Už jsem na foru psal. TESCO, stírací gumičky za 79 Kč, v žlutém blistru, 2ks v sadě, gumička je přichycena v plastovém jezdci, ale my plast sundáme a gumička pasuje nádherně do zadního stěrače na G. Jen jí seříznout na danou délku.
Opel ASTRA G 1.7DTi - Y17DT 3-dver. srpen 2001 - PRODANO
NEW - VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE
Ne 1.4 uz bylomanli2 píše:si děláte prdel ne?
Tak jsem se vratil Tesca cena tech gumicek je 69.90Kc nafotim a hodim sem foto jak to vypada.
Naposledy upravil(a) faajny dne 04 dub 2010, 14:39, celkem upraveno 1 x.
hosi nic ve zlym ale vsichni vi jak vypadaji gumycky na sterac a myslim ze vymenit je neni az takovej problem
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Stanley89
- Kontaktovat uživatele:
Ale jak tu čítám, tak mi přijde že pár lidí neví jak vypadá gumička na stěrač i v té nejobyčejnější mototechně tu gumičku seženete.... Když nevíte jak ta gumička vypada, tak jse na ní podívejte na stěrači !!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, jenže kdo neměnil gumičku v zadním stěrači, tak si můžete brblat, protože tam jen tak obyčejnou gumičku nedáte. Má totiž jiný rozměr části, která se nasouvá do plastového jezdce, a plastový jezdec tam nedáte jiný, než originál. A Jen gumička s plastem koupit nelze, jen celé ramínko. Takže tak, kdo chce měnit gumičku a ušetřit, tak je třeba koupit takovou, která tam naprosto přesně pasuje, a já jsem jinou než co jsem doporučil NENAŠEL.. A že jsem jich prošel.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
chytri pani: taky tady nikdo nepise jak se meni gumicka ve steraci, ale otom jestli se da vubec koupit neorigo a kde ...
- Stanley89
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt jsem psal ze se da koupit v kazde obycejne mototechne ! a vymenu zvladne i prumerne cvicena opice !
Kua,chlapi čo to máte za stierače??? Mne trvala výmena gumičky v zadnom stierači asi minutu. V garáži som našiel starý Bosch-ácky predný stierač,ucvakol som z neho gumičku kliešťami na dĺžku zadného a nasunul do ramienka zadného. Aká je v tom veda? Alebo máte iné zadné stierače ako ja na Zafe? ...
Naposledy upravil(a) tenor dne 05 dub 2010, 09:27, celkem upraveno 1 x.
Citroen Berlingo 1,6Hdi 68kw XTR r.v.2012
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver
bývalka: Zafira 2.0DI 16V CDX r.2000 /Silver