Jasne, mam tak pomalej net, ze kdybych mel cekat na obrazek tak bych zestarnul.milosh píše:fotky uz laduju na web, maj 62MB. Jsou to vsechny co jsem nasel tady na foru z Milovic + naky navic co mi prisly, snad jsem ty adresare spravne pojmenoval, pokud bude nakej error dejte vedet, no je to 1 zip, mozna to tam jeste dneska dojede, nejdyl zitra
Sice by bylo super udelat html galerii, ale myslim ze lepsi si to v klidu vse projet nez postupne klikat a cekat nez se to a to nacte, no né?
Srazec Milovice - 22.09.2006
-
- Kontaktovat uživatele:
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je ten zip
https://www.astra-g.cz/srazy/milovice06/milovice2006.zip
Jsou to vsechny fotky zde v tematu uverejnene, tak neni treba stahovat z tech "rapidu" a podobne
https://www.astra-g.cz/srazy/milovice06/milovice2006.zip
Jsou to vsechny fotky zde v tematu uverejnene, tak neni treba stahovat z tech "rapidu" a podobne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Sem pak zjistil ze byla zapnuta klima kdyz sme ji projizdeli zbytecne jsem te ochudil o par konikuPrinc William píše:ta tvoje taky hlavne ten plynulej zatahAstraDTI píše:Joo jede pekne, to se musi nechatPrinc William píše:na svojeho milacka si nemuzu stezovat jezdil pekne a dokonce jsem i nekoho porazil
-
- Kontaktovat uživatele:
jj to je tema zarovkama. A ten bordel v kufru ste videli vsichni. kdybych to vyndal tak sem ho predjedl ne o 5 ale o 5,000001 m No nic. Uz se na vas tesim na jare. Doufam ze OVECKA prijede s OVECKOU!!! Jinak sem kupoval ty zarovky na cartechgroup a dobry. za 400 sem vzal dva pary a sviti opravdu ciste bile s nadechem do modra. Ten chlapik rikal ze jich prodal uz 500 a bez problemu. Jedinej problem mel s reklamaci 2x H4 kuli tomu ze tam v zarovce maj jak dalku tak potkavacku a jedna obcas praskne. Ale jinak doporucuju.Princ William píše:no tam to nebylo jenom o tech zarovkach. lepsi aerodynamika coupe a hlavne 1,8 s 92kw na rozil mych 85kw.xpolstarekx píše:si videl jak Jamoko vyhral kdyz vyndal ty zarovky z lamp
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti konecne bude koukat bilym pohledemJamoko píše:
jj to je tema zarovkama. A ten bordel v kufru ste videli vsichni. kdybych to vyndal tak sem ho predjedl ne o 5 ale o 5,000001 m No nic. Uz se na vas tesim na jare. Doufam ze OVECKA prijede s OVECKOU!!! Jinak sem kupoval ty zarovky na cartechgroup a dobry. za 400 sem vzal dva pary a sviti opravdu ciste bile s nadechem do modra. Ten chlapik rikal ze jich prodal uz 500 a bez problemu. Jedinej problem mel s reklamaci 2x H4 kuli tomu ze tam v zarovce maj jak dalku tak potkavacku a jedna obcas praskne. Ale jinak doporucuju.
Ovecka priste jede, i kdybych ji tam mela privezt na odtahovce
Taky se moc tesim na jaro, doufam, ze to zase bude v Milovicich, tam bych snad i trefila
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná