Kam na dovolenou

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Phrz
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam na dovolenou

Příspěvek od Phrz » 31 bře 2010, 13:04

peet100 píše:neviem co tu vsetci pisete ze s astrou nic moc.. Mne sa v astre vzdy dobre cestovalo, vzdau je dost miesta oproti octavke, auto taha v pohode a ziadny problem nevidim..
nerikam ze se necestuje dobre ale radsi si na cestu k mori vemu merecedes kdyz uz teda autem :D to je o par trid vejs
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258

Reklama

Boči

Příspěvek od Boči » 31 bře 2010, 13:53

No taky zvazuju cesto do Chorvatska Astrulí, cestu po dalnici by měla zvládnout, ale kdo ví co bude v této nevyzpytatelné době. :twisted:
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

peet100

Příspěvek od peet100 » 31 bře 2010, 13:59

Langdon: tak to chod do makarskej, tam to zije az az :)))
1.6 16V 74KW HB 5dv.

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 31 bře 2010, 14:18

Miloshi, jestli máš v plánu jižní Moravu, tak doporučuju oblast Lednicko-Valtického areálu. Je to tam krásné, ubytko se tam dá sehnat za rozumnou cenu a mají tam výborné víno.

My se letos chystáme jen na pár dní právě do jižních Čech - Červená Lhota, Hluboká nad Vltavou apod. :)
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

oFF
Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 31 bře 2010, 14:26

Minuly rok astrou cuope 4 osoby plne nalozeny do chorvatska a vsetko super, cesta pohode, ziadny problem s autom. Akurat na chvilu som sa zamyslel ked 2 auta pred nami nejaka tetusa na corole nejak nezvladla rovnu cestu a skocila do jarku asi 2 metre hlboko, samozrejme totalka airbagy vsetko. Tetusa hned vyliezla takze nic sa jej nestalo. Tak som rozmyslal, ze v pripade nehody to neni sranda. Prilozil by som aj foto tej nehody keby mi moja draha polovicka nezobrala fotak a nechecla mi ho dat, ze sa to nepatri fotit. :roll: takze tento rok urcite chorvatsko na astre 8)

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 31 bře 2010, 14:40

Jo, jo, CHORVATSKO JE KLASIKA. Taky tam jezdím už nějaký páteček :D
Cestu už znám zpaměti. Jezdím stabilně na jedno místo kousek od Omiše, malá pláž, cca 100 lidí, bar na pláži, jezdíme stále ve stejnou dobu a tak jsme tam pravidelně stejné osádky. Paráda.
Byl jsem jednou na Sicílii a kdyby to nebylo tak daleko, jedu tam znova.
Loni jsme udělali výled do NP Krka. Je to skvělé, doporučuji. Letos tam zajedu zase, bo jsme to loni nestihli celé.
btw - jedu zase hned na začátku prázdnin, asi 30.6. na 14 dní. koho už tam konečně potkám :D
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 31 bře 2010, 14:41

4 dospely v kupatku k mori a jeste batozina, no to bych chtel videz jak ty co sedeli vzadu byli v pohode pokud nemeli 150cm :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Boči

Příspěvek od Boči » 31 bře 2010, 14:46

Lubo pošli tipa do SZ, nebo tady kam přesně jezdíte, jestli to není tajne :?: Hledáte ubytko až na místě ??
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

oFF
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 31 bře 2010, 14:49

milosh píše:4 dospely v kupatku k mori a jeste batozina, no to bych chtel videz jak ty co sedeli vzadu byli v pohode pokud nemeli 150cm :lol:
No v predu sme boli chalani a v zadu nase polovicky a sladko spali celu cestu. Za mnou je to horsie kedze mam 197cm cize som uplne vzadu, ale moja frajerka sa tam zmesti v pohode. Spolujazdec a ten za nim to je pohoda spolujazdec nepotrebuje mat vystrete nohy. Ale boli sme len na Krku v Baske, ale cesta cez rakusko bola strasna, keby sme nesli o 2 v noci zo slovenska tak este teraz som v zapche.

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 31 bře 2010, 14:49

Kvuli dcerce nepojedem letos nikam daleko - zatim to vypada na rakouske alpy. Cesta je prijatelne dlouha, ceny slusne a zkusenosti mame dobre. Akorat to chce jet mimo prazdninove mesice aby tam nebylo moc lidi. Kdyz jsme tam byli v cervnu tak to byla naprosta pohoda a kvuli malo vytizenym hotelum jsme byli v **** hotelu za cenu *** v sezone.

Mikal

Příspěvek od Mikal » 31 bře 2010, 15:15

Jeden tip.

Sice je to trošku dražší, ale stojí to za to, pro mě, člověka který toho moc nezažil úplně luxus.

Hotel Happystar v Hnanicích u znojma. http://www.hotelhappystar.cz/

Byl jsem tam jednou formou dárkového balíčku. A ted se tam chystám po svatbě znovu. Bazén, kolo, tenis, jídlo, víno, pivo, čtyřkolky a krásné okolí i zázemí hotelu.

oFF
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 31 bře 2010, 15:28

To vyzera dobre, ale skor by som to uprednostnil v takom jarnom alebo jesennom obdobi. A v lete pri mori. Len financie musia byt na to...

Salám

Příspěvek od Salám » 31 bře 2010, 17:36

Chorvatsko bylo loni samozřejmě s coupatem a letos to bude jinam..buď Itálie nebo Španělsko..áá do autobusu mě nikdo nedostane, takže pokud nebudu mít na letadlo, tak opět Astrou :-)

Celkem mě naladila ta debata o jižní moravě..na pár dní by to vyjít mohlo-léto je dlouhé..víno, památky, víno, pohoda, víno, klideček, víno, víno, víno..blijící smajlík, okno a domů.. :mrgreen:

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 31 bře 2010, 18:13

No zejména to víno. Pila jsem tam poprvé odrůdu Moravský muškát a nedám na ni dopustit. Nejlepší víno, jen se nesmí hodnotit podle flašek za 80 Kč z Tesca.

Je-li tu někdo na víno, tak můžu fakt doporučit vína odsud: http://www.novevinarstvi.cz/index.php
Mají jeden z nejlepších muškátů, co jsem kdy pila (Muškát Ottonel), cena lahve je kolem 180-200 Kč.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

Pico

Příspěvek od Pico » 31 bře 2010, 20:02

Do Chorvátska chodím Astrou už 10 rokov / predtým na F /. Chodím do okolia Primoštenu - Grebaštica, Ražanj, cez Rakúsko a Slovinsko. Je to presne 800 km a cesta je oveľa menej náročná ako keď idem na severovýchod SR k svokrovcom vďaka dialniciam. Ešte pred pár rokmi som na dilanici v Rakúsku stretol Škodu 1000 MB a ešte aj teraz bežne Favority smerom k moru. S Astrou sa cestuje maximálne pohodlne a myslím, že Chorvátsko je pre ňu malina.
Astra II

Odpovědět