Salámovo Coupe Bertone Z22SE
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Salámovo Coupe Bertone Z22SE
Vauxhal se mi sice nelíbi , ale tentokrát jelikož z toho plyne že budu mít cupé masku- Super
Táák...a dneska slavíme první výročí společného soužití byla to tehda láska na první pohled
Musím uznat, že když jsem to před rokem kupoval a jelikož coupe stálo skoro 3 roky v bazaru na rampě (aby bylo odevšad vidět), tak jsem čekal co všechno se začne kazit - a hle krom oleje a jiného spotřebního materiálu nebyla třeba žádná investice a oprava, až se mi to nechce věřit..klep klep a jen tak dál
Musím uznat, že když jsem to před rokem kupoval a jelikož coupe stálo skoro 3 roky v bazaru na rampě (aby bylo odevšad vidět), tak jsem čekal co všechno se začne kazit - a hle krom oleje a jiného spotřebního materiálu nebyla třeba žádná investice a oprava, až se mi to nechce věřit..klep klep a jen tak dál
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Tak všetko naj a nech vám to spolu dlho vydrží.
- Tomphas
- Kontaktovat uživatele:
No coupe... To je jasnee mas ho fakt pekne... Mam to same i stejny motor a v provozu taky od 2001 bydlim kousek od Bohumina tak nekdy treba muzem dat scuka Jo a mimochodem mam pocit ze jsem te nejakou dobu z5 uz potkal v Ostrave ale nejel jsem mojim autem
Opel Astra G Coupe 2.2 16V Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15186
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15186
Táák po delší době sem přihodím něco málo-jelikož jsem přezouval na letní a uvědomil jsem si, že na zimácích nemám žádnou fotku, tak jsem to blýskl ikdyž jenom mobilem..
Letní mám origo 16" což jistě není žádná sláva, ale na takový to domácí ježdění stačí..
PS: Najděte 4 rozdíly na autě mezi pravou a levou stranou..já jich samozřejmě vidím víc, ale z toho fota byste 4 rozdíly najít měli (to jen kdyby se někdo nudil noooo )
Letní mám origo 16" což jistě není žádná sláva, ale na takový to domácí ježdění stačí..
PS: Najděte 4 rozdíly na autě mezi pravou a levou stranou..já jich samozřejmě vidím víc, ale z toho fota byste 4 rozdíly najít měli (to jen kdyby se někdo nudil noooo )
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
hm já vidím jen dva kola a to logo Bertone nebo co to je
už HONDA civic VTEC
a já ještě ten vehement na zadním sloupku...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
víčko od nádrže, na druhé straně není
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle jsem fakt nepočítal v tom případě můžu napsat taky roh baráku nebo že třeba na místě spolujezdce není taky volantFrydex píše:víčko od nádrže, na druhé straně není
už HONDA civic VTEC
Tak vzhledem k tomu, že se nudím, tak : Kola, štítek BERTONE, zámek v klice, víčko nádrže, černý proužek na zadním sloupku, jiné pozadí + jiný úhel focení a MOŽNÁ že ta strana řidiče je umytá a naleštěná oproti té pravé
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
manli2: Tak s tím zámkem jsi mě teď dostal na ten jsem úplně zapomněl..
No nic no..tak alespoň jsem si oživil topic
No nic no..tak alespoň jsem si oživil topic
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE