ale picu, jak chces jezdit kdyz mas skoro po celym meste 50? styl brzda plyn neni moc dobry, ale to vy mladasove taky casem pochopite. Clovek nemuze vydelavat jen na novy brzdya pneumanli2 píše:bo asi jezdíš jak kloboučník...![]()
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ale picu, jak chces jezdit kdyz mas skoro po celym meste 50? styl brzda plyn neni moc dobry, ale to vy mladasove taky casem pochopite. Clovek nemuze vydelavat jen na novy brzdya pneumanli2 píše:bo asi jezdíš jak kloboučník...![]()
kolik ve meste? celou nadrz?koudy píše:=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Při klidné jizdě s občasným vytáčením jsem měl spotřebu 7,6l/100km.
Po dovolené jsem opět spočítal spotřebu - a hle 7,1l/100km.
Miloshi, ja s automatem najedu na 40L nafty cca 650 km s tim ze jedu vetsinou po meste, nekdy i mimo city. Jezdim v klidu, obcas i sport.milosh píše:to nemam ani s automatem a pustenou klimou ve meste
tak to je super, ale priste uz to pis do tematu DYZL, ne SPOTREBA BENZINU. dikyLukas G. píše:Miloshi, ja s automatem najedu na 40L nafty cca 650 km s tim ze jedu vetsinou po meste, nekdy i mimo city. Jezdim v klidu, obcas i sport.milosh píše:to nemam ani s automatem a pustenou klimou ve meste
Nedavno jsem ty samy km ujel na celou nadrz (50L???) a to jsem jel po dalnici cca 140 nekdy i 160. Takze jsem zjistil ze mam krasne dietni diesel
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |