Pomoc s alu kolama do tp
Pomoc s alu kolama do tp
Ahoj kluci , mám problém dostanu do tp zapsány 18 palcová kola?
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s alu kolama do tp
jestli máš Hčko, tak jo, ale u Gčka bych řekl, že ne, maximální velikost na Gčo bylo i u OPC jen 17", ale zkus napsat Schumakovi, ten měl na svém Caravanu 18", ale nevím, jestli je měl zapsané i v TP
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
háčko nemám
I coupé mají 18", pouze některé (vím o jednom)
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
dostaneš ale musiš mít k těm kolum typovej list pak standartní postup
Mě frajer řek že nemám šanci že na astru g nikdy nedávaly 18 tak prý to nejde , ale to se mi taky nezdá
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zkus ještě Schumaka
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
ale de to že se nedávali nevadí záleží jak sou otypovaný kola a co vim já tak na mejch typáčích byli v tabulce i 18 takže pak jenom standartní postup ministerstva dopravy zaject na stk s typovim listem tam daj štempl a šup na magistrát nechat zapsatMegmen píše:Mě frajer řek že nemám šanci že na astru g nikdy nedávaly 18 tak prý to nejde , ale to se mi taky nezdá
třeba tady mi to 18 normálně ukáže když si natipuju moje auto
http://www.alcar.cz/6565_CZ.683915Ee2b6 ... e9ba856000
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
mám dotaz ohledně zapsání rozměrů pneu do TP!!!!!!
v TP mám zapsány 14 a 15 palcová kola....já mám na autě 16 alu ORIGINÁL Z OPEL ASTRA G SPORTIVE 4díra!!!!
Když jsem byl dnes na úřadě tak bez nějakého potvrzení co dávaj v Praze mi tonezapíšou!!!! Když jsem volal do Prahy a to se mi málem podlomily nohy...za cár papíru kde je napsáno že originálni kola můžou být na mým autě tak chtějí teď se držte 1300,- Kč!!!! Což mi připadne zcela morbidni!!!! Ten chlap v telefonu z Prahy mi připadal že je z jinýho světa .... prý co když to nejsou origo kola...ale jen pokličky se znakem OPEL??? fakt martan....on to asi pozná z mého TP v Praze...!!!! Náhodou nemá někdo známé nebo neví jak to udělat normální cestou? TIPY, TRIKY???!!!?!???!??!
Mám před technickou tak to musim řešit...ale jestli mi chce někdo radit přezuj si to na STK, tak až se stane dopravní nehoda..a bude se v tom někdo rýpat tak mu donesu účtenku za způsobenou škodu.... fakt hrůza...jsem úplně nasr...
v TP mám zapsány 14 a 15 palcová kola....já mám na autě 16 alu ORIGINÁL Z OPEL ASTRA G SPORTIVE 4díra!!!!
Když jsem byl dnes na úřadě tak bez nějakého potvrzení co dávaj v Praze mi tonezapíšou!!!! Když jsem volal do Prahy a to se mi málem podlomily nohy...za cár papíru kde je napsáno že originálni kola můžou být na mým autě tak chtějí teď se držte 1300,- Kč!!!! Což mi připadne zcela morbidni!!!! Ten chlap v telefonu z Prahy mi připadal že je z jinýho světa .... prý co když to nejsou origo kola...ale jen pokličky se znakem OPEL??? fakt martan....on to asi pozná z mého TP v Praze...!!!! Náhodou nemá někdo známé nebo neví jak to udělat normální cestou? TIPY, TRIKY???!!!?!???!??!
Mám před technickou tak to musim řešit...ale jestli mi chce někdo radit přezuj si to na STK, tak až se stane dopravní nehoda..a bude se v tom někdo rýpat tak mu donesu účtenku za způsobenou škodu.... fakt hrůza...jsem úplně nasr...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1300 jde, po mně chtěli 2.500 Tak jsem se na to ....
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
ale chápeš já mám originál kola....a je to z astry G akorat že mám dovoz tak to tam nezapsali nebo nevím!!!!! Tchán něco taky potřeboval yměnit v TP a taky po něm chtěli 1300,- ale nakonec mu to poslali aj s omluvou a zadarmo...ale s pneu to nebylo!!!!
kdyžtak ty kola koupimrychlyradim píše:hrůza...jsem úplně nasr...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
my to chápeme, ale jiná cesta asi nebude a tahle není zas tak drahá...
Můžeš zkusit přijít s zahraničním techničákem a zkusit zapsat dodatečně, nebo si někde půjčit kola s typovým listem, nebo to řešit známýma a fotošopem (jak jsem někde četl, ale do toho bych nešel)
Můžeš zkusit přijít s zahraničním techničákem a zkusit zapsat dodatečně, nebo si někde půjčit kola s typovým listem, nebo to řešit známýma a fotošopem (jak jsem někde četl, ale do toho bych nešel)
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no to mě fakt po..r....v jaké době žijem... to je snad levnější stavební povolení na buddku než tohle...
kdybych tam měl fakt nějaký Dezenty nebo Enza tak neřeknu..ale origo kola co jsou určený pro tento typ vozu..a oni po mě chtěj prachy jen za to že mi potvrdí to co každej oplák ví....no jo ať žije byrokracie
For Manli: zapomen na to nedám.... sehnat tyto kola je zázrak...
kdybych tam měl fakt nějaký Dezenty nebo Enza tak neřeknu..ale origo kola co jsou určený pro tento typ vozu..a oni po mě chtěj prachy jen za to že mi potvrdí to co každej oplák ví....no jo ať žije byrokracie
For Manli: zapomen na to nedám.... sehnat tyto kola je zázrak...
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak je to vháji prostě musím zaplatit 1.300
a to jsem zvědav co mně řeknou na moje originál tmavá světla a origo - neorigo křídlo
a to jsem zvědav co mně řeknou na moje originál tmavá světla a origo - neorigo křídlo