před chvilkou říkali v rádiu že letní kola se nemusejí vyplatit na D1, že do konce března tam platí zimní výbava. Minulej týden jsem tam jel a značky tam stále byly . Nějakejch +15 stupnu je nezajímá
Ja už sice přezuto mam vic jak tyden,ale letaky jsou na hraně,dnes konečně došly nove Takže zitra přezouvam na nove gumy Je to novinka 2010 Kleber Dnynaxer Hp3(koncern Mischelinu,Francouzky vyrobce ),doufam že budu spokojen stejně tak jako se zimnima Kleber krisalp Hp2
Tak včera jsem se na to vrhnul a od rána jsem umýval motor,omrknul podvozkové části,brzdy a nahodil letní kola a umyl zimní které jsem už odpočívají Foto přidám do mého topicu co nejdřív.
Na kolejích jo, stejně jezdíš jenom tam, kde tramvaje
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Sakryš tak na druhý pokus před chvílí přezuto, teda spíš přehozeno, dak jsem na rady moudřejších a namazal jsem styčné plochy kola s nábojem a rovnou jsem přestříknul (opět na stříbrno) brzdiče, když už to bylo dole
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
tak jsem chtěl včera odpoledne konečně přezout a s hrůzou jsem zjistil, že středící kroužky a pokličky mám na baráku. A tam se dostanu až o víkendu . Takže to musí ještě chvilku počkat
Naposledy upravil(a) Majla dne 31 bře 2010, 10:22, celkem upraveno 1 x.