tak to je mazec, za kilo pade 2h lesteni, kde to je?ghostrider píše: Já si vozím kárku vždycky k jedný ukrajince, za 150 mi to přeleští tak, jak bych to já nedokázal. A to jen za dvě hodiny práce. Posledně jsem si to chtěl udělat sám, ale v tom vedru bych akorát tak omdlel.. Prostě pohodička bez námahy.
Caklik Z18XE - 5dv. - update str. 4
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Barvu mám Y269, ta tvoje barva se mi zdá o dost luxusnější.Princ William píše:peknej kousek. to je rozdil z X17 na Z18 co. netrha te to prdel
jakej mas kod barvy ja mam Z282 coz mozna ty take.
jo a jeste koukam to auticko s klicem na pristrojovce ma svitit s kontrolkama me asi nesviti ma to tak bejt (asi to bude vedet vojta)
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
- Zdeněk Lbc
caklik měnil ty zadní ze svý první astryZdeněk Lbc píše:Tedy opravdu kráska!!! . Trošku mi tam nesedí přední světla, měly být taky tmavý, jako zadní lampy.Tys je měnil?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
tomu rikam rychlovka (myslim tu vymenu prednich svetel). v sobotu jeste v bedne a v nedeli na aute. P.S. nasel jsem jemom ty svetla (a ne tech 7 rozdilu)
jo a jeste k tej barve (mas stejnou jako vojta nebo jsem bzl slepej na letisti v milovicich )
jo a jeste k tej barve (mas stejnou jako vojta nebo jsem bzl slepej na letisti v milovicich )
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak ja našel i přední masku, ale víc změn (7) asi z těch dvou fotek vidět není noPrinc William píše:tomu rikam rychlovka (myslim tu vymenu prednich svetel). v sobotu jeste v bedne a v nedeli na aute. P.S. nasel jsem jemom ty svetla (a ne tech 7 rozdilu)
Ale jinak fakt libovka
-
- Kontaktovat uživatele:
kor ten kdo neuměl spočítat dveře jinak barvoslepost je nemoc kvůli který vám můžou vzít řidičák tak bacha na toxpolstarekx píše:jsou stejny nikdo v Milovicich nevedela estli odjel vojta, nebo caklik
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
těch 7 rozdílů bylo myšleno obrazně to je obvyklý počet v hledačkách v novinách ... Jinak jsou tam vidět opravdu jen světla a maska.M9RA píše:Tak ja našel i přední masku, ale víc změn (7) asi z těch dvou fotek vidět není noPrinc William píše:tomu rikam rychlovka (myslim tu vymenu prednich svetel). v sobotu jeste v bedne a v nedeli na aute. P.S. nasel jsem jemom ty svetla (a ne tech 7 rozdilu)
Ale jinak fakt libovka
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
jo ja jsem neprohlizel ty fotky co si daval pred tim. jsem se ty masky vsimnul uz na letisti tak jsem ji nevenoval pozornost jinak ta je z coupe tak tam ani bejt nemohla. jo a vim jeste vo jednej zmene mas tam OPC volant ale to vim jenom ja nebot jsem studoval kazdou astricku do detailu
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele: