Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Genius
ha!! znám jednoho co dělá v servisu v Ostašově,poptám a uvidíme co je to za kocoura,třeba potřebuje vyprášit kožich
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 21 říj 2009, 20:08, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
dneska v Trebu na námku moc pěkná bílá Zafka,chromové kroužky na přístrojích atd..šup a měla ho tam
poznávací znamení-plíškem spravovaný pravý stěrač
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Genius
sem dneska potkal to modry OPCčko,seděl v něm kocour,celkem pěknej,ale myslím,že kdybych mu řek ahoj kočko tak bych nejspíš od něho koupil jednu pěstí.
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
No u nás na dvoře v Brně stojí pár Oplíků ..., ta firma je totiž celá na Opel. Źádná nálepka. .... nic, vytisknul jsem si leták , dal jsem ho za stěrač 3 astrám a jedné Insignii a pak jsem to viděl na zemi.. Co už
Přílohy
To co stojí u nás na dvoře v háčku..
- Opel Astra-G 1.4/16V / Z14XE
- od 2008/06 Zafira 1.8V Enjoy
- do 2003 Opel Vectra 1.6i
Strčil jsem to Astrám a jedné Insignii bez služebních znaků. Pravdou je , že v roce 2003 bylo Aster málo , teď je jich všude na každém parkovišti plno.
- Opel Astra-G 1.4/16V / Z14XE
- od 2008/06 Zafira 1.8V Enjoy
- do 2003 Opel Vectra 1.6i
Ja som dostal letak za stierac tento vikend od lukaskpd ale som tu uz od minuleho roku.Ale stiahol som si ho uz aj ja tak nieco rozdam....je tu v pokoli par astier