K těm liťákům.. Já to taky tak mám, něco naplánuju a pak ejhle půl roku v pr.eli a kde nic tu nic To je dobře že se ,,množíme,, Alespoň si budeme moct dělat teda ty srazy a navzájem předávat zkušenosti A vovovo tom tojeM.erik píše: Zafira V jedné modré Astře se drápu taky, ale ta není moje.
Maska bylo jedna z prvních věcí co jsem měnil, vůůbec toho nelituji.
Z poškrabaných liťáků bych si nedělal hlavu. Kdybys viděl ty moje. No měli jít přes zimu na renovaci....jaro a kola pořád doma, tak snad na podzim.
Se tu v okolí docela množíme , to už bude zachvíli na sraz.
Zelený blesk z Boskovic...
Re: Zelený blesk z Boskovic...
- Reklama
A máš tu masku ještě doma??? A za kolik by jsi ji eventuelně prodal?LiTe píše:játudle masku mám a měl jsem ji tak pul roku, pak se mi strašně okoukala a vrátil jsem tam origošku, ta se mi líbí víc
jo doma ji mám, dvě kilča pokud jedeš do letňan za měsíc
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
Mnooo do Prahy zřejmě nepojedu.. Pošli pleas fotku jak vypadá.. Je tam ten chromeovej pásek??
není je to obyč černej plast bez znaku
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
lite.rajce.net......
lite.rajce.net......
Hmm... to je škoda.. Já tam právě chcu tu chromovou lištu...
Tak jsem si právě koupil a namontoval FLAT stěrače... Oboje mě stály dohromady 260,- Kč. Což si myslím že je solidní cena...
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no ešli je máš ty litáky hodně podrápané....což já jsem je měl také po předchozím majiteli tak jsem si je nechal renovovat u Beránka v Horní Lhotě jestli víš kde to je!
opravil je úplně nádherně...šak až bude sraz ted v létě můžeš mrknout...za jeden liták chtěl 700,- Kč
PS: a jakou lepku chceš bílou malou? ty mám doma hotový...ale zítra tj. ve středu jedu z práce rovnou na Vysochinu
opravil je úplně nádherně...šak až bude sraz ted v létě můžeš mrknout...za jeden liták chtěl 700,- Kč
PS: a jakou lepku chceš bílou malou? ty mám doma hotový...ale zítra tj. ve středu jedu z práce rovnou na Vysochinu
Týjo díkec za typ.. Asi tam za ním zajedu.. S tou nálepkou jsem si to nakonec rozmyslel .. Ale četl jsem že děláš nálepky celkově na přání... Asi budu potřebovat tvoje služby.. Napřed asi udělám návrh a pak tě zkontaktuju.. ok?
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
jasná věc řekni co by jsi rád a uvidíme Kdyby jsi chtěl číslo na Beránka - samozřejmě pracovní mohu dát
PS: jenom na mě nesmíš chodit s malými písmenky a logy - to už je mi odmítáno řezat (tupí se tím dosti nůž)
PS: jenom na mě nesmíš chodit s malými písmenky a logy - to už je mi odmítáno řezat (tupí se tím dosti nůž)
Tak jsem včera umyl a obul kolečka...
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
úúúz nasazuješ? já eště počkám...tady na Vysochýně je samej štěrk...
kde? nesmíš bejt ¨taková cíťa... trocha štěrku
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no když se jedzí přes prdelákovy...tak skoro všude...
v Jamách sem dokonce hodil lehkej smyk na štěrku...maj tam toho tuny!!!
v Jamách sem dokonce hodil lehkej smyk na štěrku...maj tam toho tuny!!!