tak mám astřičku po STK a všecko je v cajku (jenom sem sundal 17 kola a dal 15ky ) A ještě se měnily zadní destičky kupoval sem od boše protože ATE měli jenom s konektorama
a to čeho sem se bál že je přidřenej váleček to nakonec byla jenom hryzlá stará destička tak sem moc rád
...prosimte yanku ten predni spojler pod naraznikem je origo jms nebo je to napodobenina z lamina,ja jen ze se mi faaakt moc libi uz na nej koukam delsi dobu a porad nevim jestli origo nebo kopii,zajima me to proto ze nevim v jaky kvalite sou ty kopije...a tak by se mi urcite nejaka ta zkusenost cloveka kterej uz ho ma hodila..protoze cenovej rozdil je fakt znacnej ...PS:moc pekny auto
YANEK píše: tak mám astřičku po STK a všecko je v cajku (jenom sem sundal 17 kola a dal 15ky ) A ještě se měnily zadní destičky kupoval sem od boše protože ATE měli jenom s konektorama
a to čeho sem se bál že je přidřenej váleček to nakonec byla jenom hryzlá stará destička tak sem moc rád
Kolik stály destičky, jestli se můžu zeptat? Taky mě to čeká.
jj cenovej rozdíl je zrovna u jms fakt hustej a navíc dělá snad taky z lamina nebo nákej ten kompozit takže mám kopii za ani ne čtvrtinu ceny dělá to spoilercentrum a musim říct že sedí dobře http://www.cartechgroup.cz/?detail&did= ... d=opel_207
YANEK píše: tak mám astřičku po STK a všecko je v cajku (jenom sem sundal 17 kola a dal 15ky ) A ještě se měnily zadní destičky kupoval sem od boše protože ATE měli jenom s konektorama
Kolik stály destičky, jestli se můžu zeptat? Taky mě to čeká.