wlčákova astra coupé Z22SE
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě se stalo úplně to samý s firemákemwlcak píše:nějakej čůrák mi přes noc posprejoval auto.. http://img167.imageshack.us/my.php?imag ... rejqe5.jpg
Jdu zabít někoho!
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, něco takovýho asi.. ale tady v ulici je furt něco a ožralové tudy chodí domu, jednou tu dokonce nějací smradi kopali do zrcátek, tak jsem na ně zahulákal a byl klid, ale i tak, zbít je šmejdy..xpolstarekx píše:jj kdyby to byl takovej hezkej povedenej airbrush tak.... bych si to tam mozna i nechala, ale tohle.... to tak maximalne 18ti lety kluci co sli z hospody....manli2 píše:kdyby aspon ta malůvka k něčemu vypadala žééé
Astra G coupe Z22SE
O tom mi ani neříkej, každý den tu parkuje takovej důchodce se superbem a parkuje tím stylem, že si musí vždycky ťuknout do nárazníku..Petr H. píše:Ani koukání každých pět minut nepomůže já koukal z okna a při couvání z řady mi na auto nacouval nějak exot a díky němu už jsem 4 týdny bez auta
Astra G coupe Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím,chápu,že tohle víc než naser....,ale tomu laku to čištění neprospívá,na srazu jsme si na tebe vzpomněli,probralo se to tam,jak to sundat,je jasný,že když jdou čistit vagony metra,dráhy,tak to nějak musí jít i z auta,vím starosti k nasrání,ale asi by bylo vhodné,neber to tak,že si mně dobírají kůli leštění auta,prostě být tebou,tak na tvůj lak vážně naseru silnou vrstvu vosku,nějaký,který udělá dosti silný povlak k ochraně laku,klidně to vem dvakrát,jestli to nějakej magor hodlá opakovat,tak at je tvůj lak trošku ošetřený,chráněný před dalším čištěním,jinak to bude třeba pořídit nějakou bejsbolku,přerážet mu hnáty,co jinýho.wlcak píše:Jenom aby!manli2 píše:já to nebylxpolstarekx píše: to tak maximalne 18ti lety kluci co sli z hospody....
-
- Kontaktovat uživatele: