Pomooooc popelník!
Re: Pomooooc popelník!
nedrzi lebo tam nemas tu "ihlu" a hento čo som fotil nvm čo to je ale myslim Že chýbať to tam nebude? a povectrece nekto jak tu strunu tam natlačiť bo neviem
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Reklama
Nevim jestli mi tam neco chybi nebo ne,rozhodne se do toho hrabat nebudu,kdyz sem to tu cetl jak to je na hoven to pak davat do kupy..Proste to nekdy drzelo a nekdy ne.No a posledni dobou vetsinou se otevrel jakmile sem vymetl treba nakej dolik,nebo treba prez zelez.prejezd.
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Měl jem to taky-popelník věčně otevřenej...
ale ono to rozdělávání není zas takovej problém... jsem to zvládnul i složit (na potřetí)
a teď už mi to neotvírá, jen když chci...
ale ono to rozdělávání není zas takovej problém... jsem to zvládnul i složit (na potřetí)
a teď už mi to neotvírá, jen když chci...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Tak jediny co sem v aute nasel bylo to ozubeny kolecko co je na levy strane popelniku a zadna pruzinka, takze sem to zase slozil zpatky, pze kam patri ta pruzinka ktera to otvira se me nepodarilo zjistit kdyz ani nevim jak vypada, ulomil jsem si jeden zobacek u toho nejmensiho plastu, celej den v ... a su "spokojenej" jak jsem si opravil popelnik
Já si taky ten popelník porouchal.. Už taky nedrží zavřenej.. Nevím kde je problém... Jakoby v pravo na tým kolečku s jedním zubem nebyl dostačný ,,záchyt,, a pokaždý to z toho vyklouzlo.. fakt se v tom nevyznám.. máte s tím někdo zkušenost a třebá ňáký fotky???
Když se na popelník podíváš z boku, tak je tam výřez s držáčkama na pružinu, tam se osadí taková dokola zkroucená pružina. Jinak otevírání a zavírání popelníku, aby držel zavřený zajišťuje taková pacička z boku popelníku, která výstupkem zajíždí do drážek popelniku. Mě to taky nedrží zavřené
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Tak se mě to konečně podařilo dát dohromady... Protože rád pomůžu tak jsem něco nafotil a pokusím se tu sesmolit mininávod
1) Napřed je potřeba vytáhnout popelník (na obrázku 1 : červeně jsou šrouby, který je potřeba nejlépe vyšroubovat .. A fialově místa kde je to ,, zacvaklí ,,)
2) Jak je to vytažený tak je potřeba šipkou označenej ,, camprlík ,, (obrázek 2) zasunout do drážky (obrázek 3) pak dát do kupy pružinu (taky obrázek 3).. A vše narvat nazpátek.. Před vložením zpět je dobrý zkusit jestli to teda funguje a ještě popřípadně vyměnit žárovku u zapalovače cigaret..
Doufám že jsem to popsal srozumitelně... Hodně zdaru a trpělivosti...
1) Napřed je potřeba vytáhnout popelník (na obrázku 1 : červeně jsou šrouby, který je potřeba nejlépe vyšroubovat .. A fialově místa kde je to ,, zacvaklí ,,)
2) Jak je to vytažený tak je potřeba šipkou označenej ,, camprlík ,, (obrázek 2) zasunout do drážky (obrázek 3) pak dát do kupy pružinu (taky obrázek 3).. A vše narvat nazpátek.. Před vložením zpět je dobrý zkusit jestli to teda funguje a ještě popřípadně vyměnit žárovku u zapalovače cigaret..
Doufám že jsem to popsal srozumitelně... Hodně zdaru a trpělivosti...
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Bubosak dne 20 bře 2010, 11:08, celkem upraveno 2 x.
Diky moc! musim na to mrknout, ale takovou pruzinu tak vuuuuuuuubec nemam
Tu pruzinu sis delal sam? Nevis cca rozmery ?
Tu pruzinu sis delal sam? Nevis cca rozmery ?
Nene ta už tam byla je na levé straně trošku skovaná... Rozměry asi nenapíšu páč bych to musel zase rozdělat a popravdě řečeno jsem rád že to funguje
Shuya píše:Ahojte pls, mam rozobratý popolník ako ma byt uožená ta pružina nemate foto ? alebo niečo a ešte, odniekial my vypadla taká drobnostka, nejaký akoby valček len mal predelené steny, to je načo dobré?
toto je ta vec a neviem za boha čo to je a odkial to je
Tato věc mi po složení popelníku taky zbyla, ale funguje to i bez ní tak to neřeším..
Tá vec slúži ako tienitko na žiarovku osvetlenia popolníka.
Má pravdu předseda.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka