![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
chybí Ti?manli2 píše:věcná.... kde jsou mondea?
Tak a jak to vypadá teď po dvou letech?manli2 píše:já s policii nemám problémza rok za volantem dodávky expresky vcelku ok
stání na přechudu... napomenutí a 200kč (MP Chotěboř, mimochodem hezká holka)
nezastavení na stopce před železničním přejezdem... 500kč (PČR ždář nad sázavou)
telefonování za jízdy... 1000kč a 3body (PČR ždář nad sázavou)
stání na zákazu zastavení... 200kč (MP Jihlava)
překročení povolené rychlosti o 70km/h v obci... 500kč úplatek ((PČR .... Brod)
nepřipoutání bezpečnostním pásem... 200kč (PČR ždář nad sázavou)
překročení povolené rychlosti o 10km/h v obci... 1000kč a 2body (MP ždář nad sázavou)
nezastavení na stopce... 500kč (PČR Golčův Jeníkov)
doprvní nehoda(nepříspusobení rychlosti stavu a povaze vozovky....) 500kč (PČR ždář nad sázavou)
takže sečteno podtrženo za rok ježdění tzn nějakých 80000km to mám za 5 bodů 4100 pokuty, 500 uplatektakže myslim že v poho ne
jízda po tramvajovém pásu v žákazu vjezdu - 1000 kč a napomenutí (Praha)AstraMan píše:Tak a jak to vypadá teď po dvou letech?manli2 píše:já s policii nemám problémza rok za volantem dodávky expresky vcelku ok
stání na přechudu... napomenutí a 200kč (MP Chotěboř, mimochodem hezká holka)
nezastavení na stopce před železničním přejezdem... 500kč (PČR ždář nad sázavou)
telefonování za jízdy... 1000kč a 3body (PČR ždář nad sázavou)
stání na zákazu zastavení... 200kč (MP Jihlava)
překročení povolené rychlosti o 70km/h v obci... 500kč úplatek ((PČR .... Brod)
nepřipoutání bezpečnostním pásem... 200kč (PČR ždář nad sázavou)
překročení povolené rychlosti o 10km/h v obci... 1000kč a 2body (MP ždář nad sázavou)
nezastavení na stopce... 500kč (PČR Golčův Jeníkov)
doprvní nehoda(nepříspusobení rychlosti stavu a povaze vozovky....) 500kč (PČR ždář nad sázavou)
takže sečteno podtrženo za rok ježdění tzn nějakých 80000km to mám za 5 bodů 4100 pokuty, 500 uplatektakže myslim že v poho ne
manli2 píše: technický stav vozidla, 500kč a napomenutí (Humpole)
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |