Lakování lišt, klik, prahů, ...

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 04 bře 2006, 01:27

asi taky nechám udělat, ale jen prahy, trochu tý černý bych tam chtěl nechat, fakt se to asi opticky sníží.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

Reklama

din
Kontaktovat uživatele:

Re: záruka?

Příspěvek od din » 04 bře 2006, 08:53

G.T.X píše:No je mi jasný, že na to neni záruka kdyby mu to lakoval nějakej kutil v garáži. Jestli to, ale dělala nějaká firma nebo soukromník jako zakázku, možná by jste se byli překvapený co je možný reklamovat.
Myslim, ze na lakovanie sa vztahuje zaruka taka, ako na opravy t.z. ze 1/2 roka.
Reklamovat mozes ale aj to, ked ti nieco nalakuju a ty nie si spokojny, ako je to urobene. :idea: napr. lakovali mi kapotu na Favo a ked som si po to prisiel, tak som im to neprebral. Takto som im to spravil 3krat. Najprv tam presvital tmel, potom zabudli streknut panty, a nakoniec bol na tom strasny pomaranc. Tak som im to vracal dovtedy, kym to nebolo OK.
Vies, ono je to tak. Je velmi dolezite, ako si lakos pripravy veci na lakovanie a ukaze sa aj to, ked chce na tebe riadne usetrit. Niektory zakaznik to zobere, lebo je mu to jedno - ale ak natrafi na fajnsmekra (ako som napr. ja :lol: ) tak ma smolu.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Re: záruka?

Příspěvek od Oťas » 04 bře 2006, 10:03

din píše:
G.T.X píše:No je mi jasný, že na to neni záruka kdyby mu to lakoval nějakej kutil v garáži. Jestli to, ale dělala nějaká firma nebo soukromník jako zakázku, možná by jste se byli překvapený co je možný reklamovat.
Myslim, ze na lakovanie sa vztahuje zaruka taka, ako na opravy t.z. ze 1/2 roka.
Reklamovat mozes ale aj to, ked ti nieco nalakuju a ty nie si spokojny, ako je to urobene. :idea: napr. lakovali mi kapotu na Favo a ked som si po to prisiel, tak som im to neprebral. Takto som im to spravil 3krat. Najprv tam presvital tmel, potom zabudli streknut panty, a nakoniec bol na tom strasny pomaranc. Tak som im to vracal dovtedy, kym to nebolo OK.
Vies, ono je to tak. Je velmi dolezite, ako si lakos pripravy veci na lakovanie a ukaze sa aj to, ked chce na tebe riadne usetrit. Niektory zakaznik to zobere, lebo je mu to jedno - ale ak natrafi na fajnsmekra (ako som napr. ja :lol: ) tak ma smolu.
Ale G.T.X. spíš myslel, jestli je záruka na to, když se to třeba někde po měsíci odfoukne.Podle mně by na to měla bejt záruka.....blbě to odmastěj a je to hned.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W

din
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od din » 04 bře 2006, 15:54

Ano, vsak hovorim, ze je na to zaruka. Aj ten garaznik, co si privyraba lakovanim ti moze dat zaruku - zalezi to od dohody.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 04 bře 2006, 17:07

Astra po nalakovani klik u dveri vypada o 100% lip a samozrejme ty listy bych do laku hodil taky, precejen po par letech z ty cerny uz je skoro seda, vid Yanku? :wink:

Az si koupim svoji astru, pujde to taky do barvy, podle me je nejuniverzalnejsi barva stribrna, takze to vidim na ni :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

G.T.X

Příspěvek od G.T.X » 04 bře 2006, 18:36

4 Oťas - tak jsem to taky myslel s tim, kdyby se to za pár dní odlouplo, že by měla záruka bejt 1/2 roku.
4 milosh - dobrá volba stříbrná :lol: , už proto, že je na tom málo vidět špína :lol: . I když až jí budeš mít, určitě jí špinavou nenecháš :D
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 04 bře 2006, 19:27

G.T.X píše:4 Oťas - tak jsem to taky myslel s tim, kdyby se to za pár dní odlouplo, že by měla záruka bejt 1/2 roku.
4 milosh - dobrá volba stříbrná :lol: , už proto, že je na tom málo vidět špína :lol: . I když až jí budeš mít, určitě jí špinavou nenecháš :D
jj, já to taky tak pochopil....

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 05 bře 2006, 10:41

Oťas píše:asi taky nechám udělat, ale jen prahy, trochu tý černý bych tam chtěl nechat, fakt se to asi opticky sníží.
jj presne tak moje rec :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 05 bře 2006, 12:36

milosh píše:...Az si koupim svoji astru, pujde to taky do barvy...
a kdy to bude? 8)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 05 bře 2006, 13:28

klubo píše:
a kdy to bude? 8)
no snad nejdyl pristi rok, tovis ted neco stala svatba, v cervenci bude mimi, to taky nebude zadara, no uvidime jak mi pujdou kseftiky :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

FBS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FBS » 05 bře 2006, 14:58

K te záruce, kdyby to šlo ofiko přes zakázku, tak by to bylo asi tak 3 dražší... takhle je to dělaný jako bokovka v jednom nejmenovaným autorizovaným servisu opel...
Astra G Caravan 1,6 16v, Corsa A styling OPC :o

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 05 bře 2006, 15:00

milosh píše:
klubo píše:
a kdy to bude? 8)
no snad nejdyl pristi rok, tovis ted neco stala svatba, v cervenci bude mimi, to taky nebude zadara, no uvidime jak mi pujdou kseftiky :wink:
jeee mimco jo? Gratulujuuu :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 05 bře 2006, 22:36

milosh píše:Astra po nalakovani klik u dveri vypada o 100% lip a samozrejme ty listy bych do laku hodil taky, precejen po par letech z ty cerny uz je skoro seda, vid Yanku? :wink:

Az si koupim svoji astru, pujde to taky do barvy, podle me je nejuniverzalnejsi barva stribrna, takze to vidim na ni :D
:lol: ale di ty já mám kliky černý jak noc s lištama už je to horší :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 06 bře 2006, 07:54

YANEK píše:
milosh píše:Astra po nalakovani klik u dveri vypada o 100% lip a samozrejme ty listy bych do laku hodil taky, precejen po par letech z ty cerny uz je skoro seda, vid Yanku? :wink:

helejd strikni si ty listy cockpitem.... neutirej to jen to strikni ono to bude cerny... (estli to nebudes nechavat lakovat)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 06 bře 2006, 08:07

xpolstarekx píše:
YANEK píše:

helejd strikni si ty listy cockpitem.... neutirej to jen to strikni ono to bude cerny... (estli to nebudes nechavat lakovat)
Do aceton. ředidla cmrndni pár kapek černý barvy (né moc, ať je to jak vodička řídký) a je to jak nový. KAm se hrabou všechny černidla a hlavně se to neloupe.To mi kdysi poradil jeden lakýra .Dělal jsem to na Regatě (nárazníky) a po dvou letech, než jsem jí prodal nevěděla co je černidlo na plasty.

Odpovědět