Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
cau tak v patek kolem 8vecer jedu s moji do hospody v plzni a zastavi me policajt a policajtka.takze sem nejdriv foukal a pak zacal kontrolovat auto.Pane ridici muzete zapnout svetla?jasne a pojde nam otevrit kapotu motora a pta se me copak to tady mate a ja xenony takze sem mu to vysvetlil je krize a nemuzu si dovolit koupit svetla s cockou,byly v pohode a mate homologaci na okna?nevim co to je ale cet sem otom.Tak mi to vysvetlil a ja mu rikam ale je tam napsane 70procent takze to musi byt asi od vyroby.Tak to bral a okna cerne ako kr......a tak to mate za 200kc za xenony. Mlada ma hned s mrd...a pekne naco si to kupujes kdyz to nemuzu mit a ja sem ji rek aby sem poradne videl aspon ze byly normalny a nebyly nejaky frajeri
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Reklama
ty máš hidky v parabole??? nakopat tě do prdele....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
muzes pak v praze
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Já du dneska provect letmou kontrolu po zimě ale začal padat ten bilej bordel tak nevim ,jinak všekm krásné ránko
Stejnej názor mám i já!!!manli2 píše:ty máš hidky v parabole??? nakopat tě do prdele....
END
v poradku vase nazory a nazory inych beru,svetla s cockou si jeste nemuzu koupit protoze jedu na svadbu na sk az po svadbe a srazu si je muzu koupit a mit to v poradku.A sem zvedavej kterej budete 1 co me nakope
- kabrioletak
Já tě kopat nikam nebudu neboj,ostatně na to tu sou jiní Ale musím říci že bez čočky to je opravdu prasárna
Naposledy upravil(a) kabrioletak dne 13 bře 2010, 09:35, celkem upraveno 1 x.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
ja vim ze je ale proste to nejde jeste koupit ale aspon ze nejsem vul sam maji to tak hodne aut co sem videl sice patrim mezi ne ale koupim si s cockou uz sem dvom psal tak cekam aby sem patril mezi ti normalnejsi
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
když to nejde koupit, tak to tam zatím nedávám ne? těch 200 Kč je málo, měl Ti sebrat osvědčení o registraci a řešit to ve správním řízení, ono by Tě potom přešlo vymýšlet takové kktiny jako HID v parabole
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
nechci se tady s nikym hadam nebo rikat ze nema pravdu vim ze bych to nemel mit na aute ale mam daval sem si to ze to mel kolega v praci a chvalil si to tak sem si to dal taky a kupuji od jednoho svetla s cockou takze to budu mit castecne v poradku diki za vase nazory a otevrenost
Práve som si opravil tiahlo stierača, ktoré mi vypadávalo, takže už može pršať snežiť aj traktore padať... a povyberal som lístie z ventilátora kúrenia..tak už to nerapčí...
Opel Astra G 3dv. 1.8 16V
Moja Astra G....
Moja Astra G....
No neviem či ti ten stierač pomôže...peter881 píše:Práve som si opravil tiahlo stierača, ktoré mi vypadávalo, takže už može pršať snežiť aj traktore padať... ...
very najsTrdlo píše:Stejnej názor mám i já!!!manli2 píše:ty máš hidky v parabole??? nakopat tě do prdele....
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Tak copak jste včera Vy a Váš Roomcajz dělali? :)
Tak copak jste včera Vy a Váš Roomcajz dělali?
Pro Radoše: Čekat na 4:44 a teplotu 4,4 st se mi nějak nechtělo.
Pro Radoše: Čekat na 4:44 a teplotu 4,4 st se mi nějak nechtělo.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
mirda2908: No bodejď by si to kolega z práce neliboval, že se mu s tím vidí lépe Koukni na lukipikiho, ten to má stejně a už z fotek je to ku*evský rozdíl Nicméně já mám v klasické parabole kvalitnější žárovky a vidím s nimi i na mokré silnici mnohem lépe, jak s klasickými co tam byly A pár lidí z fóra si i myslelo, že tam mám xenony
Takže co z toho plyne? Oproti žárovkám, co tam byly, vidím celkově v noci mnohem lépe, na STK a s policií zatím bez problémů, vzhledem vypadají jako lehká imitace xenonu a hlavně jsem poměrně dost ušetřil
Jinak aby to nebylo úplné OT, tak dnes jsme absolvovali kratší cestu do Českého Brodu a z5
Takže co z toho plyne? Oproti žárovkám, co tam byly, vidím celkově v noci mnohem lépe, na STK a s policií zatím bez problémů, vzhledem vypadají jako lehká imitace xenonu a hlavně jsem poměrně dost ušetřil
Jinak aby to nebylo úplné OT, tak dnes jsme absolvovali kratší cestu do Českého Brodu a z5
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!