kontrolka motoru
kontrolka motoru
ahoj chci se zeptat jesli se po zapnutí klíčku má rozsvítit i kontrolka motoru ? mě ostatní svítí a po chvilce zhasnou ,ale kontrolka motoru se nerozsvítí vůbec je to normální? je to kontrolka (auto s klíčem žlutá ?)
Opel Astra Caravan X16XEL 1.6 16V r.v. 2000 modrá metalíza
- Reklama
Re: kontrolka motoru
možná to zní jako blbá otázka ale jde mi oto jestli mám kontrolku k.o nebo ne protože kdyby byla nějaká chyba tak to nezjistim a navíc auto mám týden tak nemám přehled
Svítit by se po otočení klíčku měla, takže máš třeba prasklou žárovku
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
mozna mas vypalenou zarovku v pristrojovce a vzdy se zapina s ostatnima kontrolkama a pak zhasne skus vymenit zarovke v pristrojovce
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
genius ta kontrolka mu nesviti,motor s bleskem je kontrolka motora zejo
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jo ale ptá se na: kontrolku s klíčkem
a na kontrolkách jsou LEDky a ne žárovky
a na kontrolkách jsou LEDky a ne žárovky
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou v pristrojovce nahodou LEDky ??
jo ta svítí to je ta vpravo od baterky a svítí i ta nad baterkou to co píšeš jsou výfukové emise ne? tak co je v přístrojovce žárovičky nebo ledky? a daj se měnit?
1) Ta kontrolka má více významů s měla by před nastartováním svítit ( po nastartování samozřejmě zhasnout )
2) V přístrojové desce jsou žárovičky, LEDky jen pokud je už někdo před Tebou vyměnil místo obyčejných žároviček Postup na výměnu kompletního interiérového osvětlení už tady na fóru je
2) V přístrojové desce jsou žárovičky, LEDky jen pokud je už někdo před Tebou vyměnil místo obyčejných žároviček Postup na výměnu kompletního interiérového osvětlení už tady na fóru je
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
ta kontrolka co píše genius mi po zapnutí klíčku svítí a po chvíli zhasne,takže by mohla bejt i jako kontrolka elektroniky motoru? že má víc funkcí? a co ta kontrolka s tím autem s klíčkem ta je na co? ta se nerozvítí vůbec teda jestli má,zkusim se podívat jestli není žárovička k.o
Nazdárek Berane, vítej a k té kontrolce s bleskem, ta má po sepnutí do 1 polohy zůstat svítit a po nastartování mají všechny pozhasínat
Jo a jinak jsem si na toto vlákno vzpoměl a mně teda ta kontrolka na pásy nesvítí
Jo a jinak jsem si na toto vlákno vzpoměl a mně teda ta kontrolka na pásy nesvítí
Mobil : 602318645
Některé modely aster používají jako kontrolku RJ motoru autíčko s klíčkem (většinou diesly), některé ji mají sdruženou do onoho asi čerpadla s bleskem (většinou benzíny) [A ještě je to dáno nějak rokem výroby]. Takže se berane neznepokojuj, máš to v pořádku.
END
tak dneska jsem se podíval na tu kontrolku co má bejt s bleskem ale já tam ten blesk nemám ale kontrolka vypadá ůplně stejně jen jsem si nevšiml že tam ten blesk není
bud v klidu.... funguje ti to správně....
máš to všechno sdružený do tý kontrolky vedle dobíjení... takže bud v klidu....
nemusíš zkoušetberan píše:ta kontrolka co píše genius mi po zapnutí klíčku svítí a po chvíli zhasne,takže by mohla bejt i jako kontrolka elektroniky motoru? že má víc funkcí? a co ta kontrolka s tím autem s klíčkem ta je na co? ta se nerozvítí vůbec teda jestli má,zkusim se podívat jestli není žárovička k.o
máš to všechno sdružený do tý kontrolky vedle dobíjení... takže bud v klidu....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw