nováček
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček
Když tu jsou ty přezdívky, jo jinak vítej Berane, tak mně napadlo roGallo
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebo taky zRados. Mno co nechodi na srazy.
- Luboš X17DTL
A má to
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A sakra. Ale zRadoš teď plánuje přijít.
....a zase odejde.....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Až večer.
Ahoj všem, taky jsem tu novej. Na ASTRU G caravan 2.0 DI 16V CD mám zaplacenou zálohu v bazaru a tak tu lovím a chytám rozumy a jsem z toho trošku ve stresu. Tak se tímto taky předtavuji. Je to moje první nafta a taky skok do jiné třídy. Dosud jsem brázdil silnice Formanem. :::))) Tak se tu vyskytnu asi častěji.
Tak vitaj. Keď bude astra doma, môžeš ju predstaviť v club cars. A prečo si v strese?
Pumo odkaď jsi ? odkaz na astru?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
No když to tak pročítám tady všechno kolem a dokola. Naftové čerpadlo porucha cena. Až tady jsem zjistil,že to může mět dofukovací tlumiče a tak obecně. Budu si muset zvykat. Jinak auto je to asi super celkem. Měřím 187 a vážím 156 kg a sedí se mě v tom super. Jen prostě bych byl rád aby to bylo spolehlivé auto. jsem bez nohy a tak bych nerad zůstával někde trčet. Formana už jsem znal zpaměti. Ale pokazit se může i Apollo 11 a Astru naštuduju časem taky. Jinak ten stres není zas tak kritickej Nechal jsem si to dat na zdviž,tlumiče netečou,výfuk prakticky bez koroze,kola bez zjevných vůlí,motor nekouří,jde pravidelně. Interiér jak novej. Je to rok 98 a je to v prosinci dovezeno z itálie. najto 124000,ale nevím jak dalece věřit tachometru. Prostě změna a tak jsem trošku nerv. Ale vidím,že jste tu dobří lidi a tak to snad nějak půjde. Má to 4 airbagy. Vepředu a na vnějších stranách opěradel a píšou tam že lze použít jen potahy Opel. nestačily by nějaké obyč,jen s dírou na ty airbegy?
Jsem Šternberk nad Olomoucí a odkaz dám sem je z aček a ještě tam snad mají ten inzerát. Tak už tam není. Asi to stáhli jak jsem zaplatil tu zálohu.
Treba si uvedomiť, že väčšinou sem ludia napíšu práve až keď majú problém, takže je logické, že tu čítaš hlavne o problémoch a závadách. Ale neni to také strašné, je to auto ako každé iné. A keď už sa ozaj nejaký problém vyskytne, je dobre, že je tu toto fórum, kde sa dozvieš ako si s problémom čo najjednoduchšie a aj najlacnejšie poradiť.
Stačili. Píšu to práve kvôli tým airbagom.puma163 píše:...Má to 4 airbagy. Vepředu a na vnějších stranách opěradel a píšou tam že lze použít jen potahy Opel. nestačily by nějaké obyč,jen s dírou na ty airbegy?
Jsně a je to fajn,že tu jste. Po večerech to pročítám občas a jsem spíš ten typ co by rád poruchám předcházel,ale je jasné,že se jim nevyhnu a tak budiž pochváleno toto forum a myslím to naprosto vážně. A už se mě zalíbil ten palubní pc na tu okamžitou spotřebu. Jakmile nový (jetý) kočár ustájím a seznámím se s ním,tak se do toho asi taky vrhnu. Je tu kolem toho napsáno hromada věcí a líbí se měto. Je to prostě pro mě změna. Forman a Astra. Přeskočím několik tříd Chtěl jsem se v podstatě jen představit a protože se znám,tak se tu vyskytnu častěji. Láká mě i nejaký velmi lehounký tuning do budoucna. To podsvícení, možná ty xenony,i když si nejsem jist s tou bezpečností bez té automatické regulace světel. Všechno časem a podle financí. Musím ještě vybádat jak si dat fotku k tomu nicku. A vůbec jak to forum funguje. Jinak já jsem Karel
Tož Kájo, vítej mezi astráky a ať se ti zde i na srazech líbí.
Jinak k fotu: klikni si vpravo nahoře na uživatelský panel, pak vlevo v nabídce na profil, a až se ti nabídka rozbalí, tak na avatar. Pak už jen zadáš cestu k obrázku - buď ve tvém pc, nebo odkaz odněkud z webu. Potvrdíš ok, a je to.
Jinak k fotu: klikni si vpravo nahoře na uživatelský panel, pak vlevo v nabídce na profil, a až se ti nabídka rozbalí, tak na avatar. Pak už jen zadáš cestu k obrázku - buď ve tvém pc, nebo odkaz odněkud z webu. Potvrdíš ok, a je to.
END