Sedačky SPORT ANGLICKÁ verze
Sedačky SPORT ANGLICKÁ verze
Zkoušel jste už někdo dát sedačky z vauxhallu s pravostranym řízenim tim pádem jsou páčky na druhé straně do normál Astry? Jde to jen přehodit? Co upínání pásů? Díky
- Reklama
Re: Sedačky SPORT ANGLICKÁ verze
Nebude ti to pasovat, je tam vsetko opacne aj dvihanie aj naklon sedacky. Skusal to Padre 22, mozes sa ho spytat on ti povie viac.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
No pokud ten vauxhal měl nastavitelnou i sedačku spolujezdce tak proč by to nepasovalo???
Alebo šofér nebude mať výškovo nastavitelné sedadlo...
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
proč by neměl?? já mám vyškově stavitlené obě sedadla
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
jeslti to nebude pasovat tak jedině uchycení celého sedadla ke karoserii, ale v ovládácích prvcích nevidím problém.
Myslel som, ak by ten vauxhal mal nastavitelnú len pravú sedačku, tak u Martoneho by ju mal len spolujazdec a šofér nie.Hribek píše:proč by neměl?? já mám vyškově stavitlené obě sedadla
-
- Kontaktovat uživatele:
hlavny dovod preco to nerobit budes si musiet dat urobit konzole , lebo ich nezozenies
- Luboš X17DTL
A prohodit z Wauxu levý sedák s pravým opěrákem by nešlo???
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Problém jsou taky upínáky pásů.. tak jak sem myslel no škoda
-
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky by slo ale podla mna tam aj tak tie konzole sediet nebuduLuboš X17DTL píše:A prohodit z Wauxu levý sedák s pravým opěrákem by nešlo???
nevim proč by to nemělo jít v podlaze jsou přece jenom dva háky vepředu a dvě díry na šrou vzadu, jedinej problém bych voděl v tom že když ten anglik bude mít štelování vejšky jenom u řidiče tak tim pádem řidičova sedačla v levostranym autě nebude mít štelování, jinak to jít musí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no a nepůjde dát ta sedačka nějak na ten původní spodek se štelovánim?? nevim jak sedí ta sedačka na tom podvozku co zapadá do kolejnic jestli by to nešlo oddělat?
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Mám doma z Vauxhalu sedačku řidiče,obyč,tedy pravou a štelovací a chci ten spodek hodit do svého ke spolujezdci,mám Sport sedačky.
Podle pohledu odborným okem po rozebrání té sedačky by to pasovat mělo(leda ještě zkusit změřit rozteče uchycení,jinak spodek pasuje i s napínákem,vršek(opěradlo) je zaměnitelný a podpěrku na stehna ze Sportky jen přešroubuju a je to.jediné co mě brzdí,je zkorodovaný spodek,který chci měnit a nemám kde to očistit a stříknout.Auto nemělo převodovku,jen díru v podlaze.
Podle pohledu odborným okem po rozebrání té sedačky by to pasovat mělo(leda ještě zkusit změřit rozteče uchycení,jinak spodek pasuje i s napínákem,vršek(opěradlo) je zaměnitelný a podpěrku na stehna ze Sportky jen přešroubuju a je to.jediné co mě brzdí,je zkorodovaný spodek,který chci měnit a nemám kde to očistit a stříknout.Auto nemělo převodovku,jen díru v podlaze.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: