Jakou značku letních gum doporučujete
Re: Jakou značku letních gum doporučujete
ber gumy, které sjedeš do 4 rokú, takže málo Km měkké, více Km tvrdší.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Reklama
Mám favorita KUMHO KU31 84Y XL MFS
http://www.rajpneu.cz/pneumatika-171100 ... XL-MFS.php
Nejaké reference?
http://www.rajpneu.cz/pneumatika-171100 ... XL-MFS.php
Nejaké reference?
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo je fanoušek Kumho, podle mě je s nima spokojený, ale on ti určitě řekne víc.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
A myslíš si že ty co koupíš teď, tak že z Číny nebudou? Ať se koukneš na cokoliv, v drtivé většině je na tom či onom napsáno MADE IN CHINAVojkuvka81 píše:(skusil jsem i činu a nejsem tak bohaty abych kupoval nove gumy každou sezonu)
Viz. moje letní pneu Fulda, původem jsou z Německa, ale stejně mám sadu na kterých je Made in China
Navíc pokud nebudeš jezdit jako zhovadělý dobytek a nenajezdíš 100tis km ročně, tak ti vydrží defakto každá pneumatika minimálně 2 sezóny... Pak už je to jen čistě o tvém rozhodnutí, na které rady dáš, protože 100lidí/100 názorů, viz. rekace na BARUM BRAVURIS. Na Dragoničovi byly 3 roky, najezděno na nich bylo asi 50tis,- km a stále měly pěkný vzorek + problémy s hlučností či tvrdostí jsem rovněž neměl... Hold každému vyhovuje něco jiného a kdyby se úplně každý vyjádřil ke každé pneumatice, tak by ty recenze byly už také o něčem jiném
Uvidíš až je budeš mít v ruce, co na nich bude napsáno za původ
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
[quote="Sob"]Mám favorita KUMHO KU31 84Y XL MFS
Už je mám doma.
Trdlo je jen chválil.Odradili mě recenze ,že mají špatnou výdrž (což jsem si už vyzkoušel u Barumek 10 - 15tis. km.),ale Trdlo potvrdil, že na více autech na nich najel hafo kilometrů.
A ta cena je super v tomto rozměru.Takže jasná volba,a spokojenost se ukáže za rok,dva,tři ..
Už je mám doma.
Trdlo je jen chválil.Odradili mě recenze ,že mají špatnou výdrž (což jsem si už vyzkoušel u Barumek 10 - 15tis. km.),ale Trdlo potvrdil, že na více autech na nich najel hafo kilometrů.
A ta cena je super v tomto rozměru.Takže jasná volba,a spokojenost se ukáže za rok,dva,tři ..
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Trochu bych opravil - zákon o tom neříká vůbec nic upravuje to vyhláška že na stejné nápravě musí bý shodné pneu a specifikuje co je shodné pneu a říká sice že stejným dezénem se rozumí dezén letní nebo zimní ale o výrobci pneumatiky nehovoří. Stanoví ale že stejná musí být značka pneumatiky.denny píše:Honza-nesouhlasit můžeš,ale zákon o stejném vzorku nic neříká -pouze stejný druh a stejný výrobce.Ověřeno na dopravce.
Bravuris i Brilantis je od stejného výrobce,jsou obě letní.
A Barum Brilantis a Barum bravuris je sice stejný výrobce ale určitě jiná značka.
A když jsem zjišťoval zda můžu použít na jedné nápravě stejného výrobce stejnou značku, stejný index nosnosti ale jiný rychlostní index tak mi i na STK i na dopravce řekli že nesmím že to není stejná značka. Že značkou se rozumí výrobce, druh, hmotnostní index, rychlostní index, prostě všechno ostatní. Sám jsem hledal a nikde není stanoveno co se přesně myslí značkou pneumatiky, takže v případě sporu by to asi musel určit soud. Ale na to co řekli na jedné dopravce bych nespoléhal.
Citace z vyhlášky: Na vozidle se nesmí, s výjimkou nouzového dojetí, současně použít pneumatiky různých rozměrů a konstrukcí, pokud při schválení technické způsobilosti není stanoveno jinak. Na téže nápravě musí být používány pouze shodné pneumatiky. Konstrukcí pneumatiky se rozumí konstrukce diagonální, radiální, smíšená (BIAS BELTED). Shodnou pneumatikou se rozumí pneumatika stejného rozměru, konstrukce, druhu dezénu a značky. Druhem dezénu pneumatiky se rozumí dezén letní, dezén zimní, u něhož na bočnici pneumatiky je vyznačeno označení M+S nebo M.S nebo M/S nebo MS a terénní.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Bundeles: Jj, nekoupit teď černou s téměř novejma letníma, beru zase Kumha a to přesně tyhle Ecsty. Jen je foukni dusíkem, jak jsem ti psal.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj co nateto vravite? Goodride SV308 XL 205/45 R16 W87
Já se taky přidám, má někdo nějaké reference na gumy Falken ZE 912 168/60?
Astra G 1.4 16V
Já mám 205/50 R16 značka FATE... teď bude druhá sezóna, vzhledem k tomu kolik stojí tak jsou dobrý, možná málinko hlučnější.
Opel Astra G,3dv. 1.8 16V, r.v.: 1998,zel.metalíza, 4x airbag, el okna, zrcátka,mult.volat.,volant a řadící páka-kůže,ABS,ASR(TC),dělená sedadla s otvorem pro lyže,man.klimatizace,rádio CD,4x kotouče, 205/50 R16. Zakoupeno u Opel Steiger Praha 05/09 za 55 000 kč
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
taky jsem si to prohlíd a je tam jasný že zkoušeli jenom určitý typy a rozměry tak že není nad radu lidí který s pneumatikama který chceš jezdí
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
-
Přesně Proto jsem nakonec koupil Kleber Dynaxer hp3,o kterych nevi nikdo nic je to absolutni novinka,tak skusim no,zitra dojdou a v patek nahodim na auto,snad se nezklamu
-
- Kontaktovat uživatele:
a co vravite na matador?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Že je budu mít na léto, teda pokud někdy budou šrouby
Vravit ti můžu, že nečekej zázraky, takovej průměr, možná lehce pod
Vravit ti můžu, že nečekej zázraky, takovej průměr, možná lehce pod
Už bylo dost...