cemu verit???pc nebo palivomer
Re: cemu verit???pc nebo palivomer
Vždyť jsem za sebe psal, že se řídím podle blikajícího hladovýho oka , a mělo by blikat, když je rezerva v polovině, že? Teda alespoň myslím, že se to tu už někde probíralo
Mobil : 602318645
- Reklama
Když Ti zdechne auto, protože měli namíchanej do benzínu kus nafty - třeba.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
for Alá: no v dnešní době i když tankuješ na "kvalitních" benzínkách, tak to neznamená že tam máš kvalitní benzín
např? třeba znám jednu benzínku kde prohodili N95 za naftu....nevezmeš si účtenku? no seš v háji
např? třeba znám jednu benzínku kde prohodili N95 za naftu....nevezmeš si účtenku? no seš v háji
dobry, takze odted ma moje uctenka dvojitou funkci ...i kdyz ta sance neni moc vysoka, tak kdyz mas smulu, tak i v kun*e hrebik najdes
Když máš účtenku a benzinka problém, ráda Ti zaplatí opravu, když o tom nebudeš nikde moc povídat. Hlavně ty značkové...
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jenže to auto ti musí zdechnout ještě na tý benzínce jinak si můžeš nechat tu účtenku nechat zarámovat
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
eéééééééé
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
46kmAPiK píše:Nevím, roomster ujede min 30 km, když svítí dojezd 0.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Nojo, jsem kašák.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No na mě když už blikne oranžové očko,tak okamžitě hledám pumpu,jinak jsem nervozní jak pes.
- kabrioletak
Já zažil světlo hladového oka jen jednou,a to při koupi vozu když jsem testoval vůz při zkušební jízdě.Nic méně nevidím důvod vyjíždět nádrž až do rosvícení hladového oka a mít pochybnosti kam ještě dojedu a co se třeba muže stát.No ale každý je nějaký tak to více rozebírat nebudu.Co se týče toho dojezdu a spotřeby tak Rychlyradim má v podstatě pravdu.Možná bych ale upřesnil že se více ovlivnuje s okamžitou spotřebou.Když hodim na monitor ve sloupci veškeré hodnoty počítače a sleduji dojezd tak je více ovlivněn tou okamžitou spotřebou a dojezd kilometrů se mění neustále po chvilkách.Například když jedu s OKAMŽITOU spotřebou za 8 lítrů a šlapnu více na plyn a jedu svižněji tak se zvedne okamžitá spotřeba a vesměs hned se zmenší dojezd třeba z 500km na 450.Když ale spomalím a držím OKAMŽITOU spotřebu na 6 litrech tak dojezd se naopak zvětší třeba na 540 km nebod se dojezd počítá s aktualního odebíraného paliva.Tudíš když je nádrž na suchu tak to může trošku skreslovat,dojezd třeba 50 km ale první předjetí pod větším plynem a hned je dojezd na 5 km třeba.Mluvil jsem ted o OKAMŽITÉ spotřebě tak at si to někdo neplete s průměrnou.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Kabrioleťák: Jo, pravdu máš, ale takhle pružně reaguje MID, modul od Davida na TID přepočítává po ujetí X km.
A souhlas jak s Kabrioleťákem, tak Dennym. Jakmile se objeví hladové oko, už jsem na ČS, jinak jsem nervózní jak pes, a teď u diesla to platí dvojnásob.
Mike: nemusí chcípnout přímo na ČS, ale je důležité, pokud nereagují na tvé nadávání nechat odebrat vzorky PHM jak z auta, tak na ČS. Potom je jednoznačné, čím bylo poškození motoru způsobeno. Nejmenovaná ČS v Lbc tohle dobře zná... Ale pokud není záměr ušetřit u nájemce ČS, většinou o špatném PHM ani neví, a zodpovědnost pak má ten kdo je zaváží.
A souhlas jak s Kabrioleťákem, tak Dennym. Jakmile se objeví hladové oko, už jsem na ČS, jinak jsem nervózní jak pes, a teď u diesla to platí dvojnásob.
Mike: nemusí chcípnout přímo na ČS, ale je důležité, pokud nereagují na tvé nadávání nechat odebrat vzorky PHM jak z auta, tak na ČS. Potom je jednoznačné, čím bylo poškození motoru způsobeno. Nejmenovaná ČS v Lbc tohle dobře zná... Ale pokud není záměr ušetřit u nájemce ČS, většinou o špatném PHM ani neví, a zodpovědnost pak má ten kdo je zaváží.
END
i s blikajcím hladovým okem se dá najet 70km... pak sice pistol na pumpě cvane u 51lítrů ale furd to jede
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- kabrioletak
Aha,to jsem trošku nedomyslel a musím se přiznat,že s chování TIDu zkušenosti nemám.(ani moc netuším jaké jsou rozdíly)Jen jsem popisoval chování svého vozu.Trdlo píše:Kabrioleťák: Jo, pravdu máš, ale takhle pružně reaguje MID, modul od Davida na TID přepočítává po ujetí X km.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz