nováček
nováček
ahoj tak jsem si koupil taky Astru G tak doufám že mezi vás zapadnu a nebude nějaká velká poruchovost .Jinak vás všechny zdravim ve spolek
Opel Astra Caravan X16XEL 1.6 16V r.v. 2000 modrá metalíza
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nováček
ahojcek necha ti to jazdi a ne jako mne co mas za motor
Taky Tě zdravíme. Nafoť auto a seznam nás. Já jsem se k tomu třeba ještě nedostal a proto mě tu nikdo nemá rád .
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Vítej v klubu a přeju hodně najetých km bez poruch, starostí a nehod. Já koupil Astru před rokem a prozatím musím zaklepat bez problému... pouze výměna žhavičů.
bylo:Opel Astra G Combi, 1.7DTI, Y17DT, r.v. 5/2000, barva stříbrná
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
je: Volvo V50, 1.6D, 80kW, rok 2005, barva modrá metal.
Nazdar.Neboj sa budes spokojny
tak chlapy četl jsem mnoho recenzí a názorů na různé motory ,prostě mě Astra G oslovila
Opel Astra Caravan 1.6 16V motor X16XEL modrá metalíza r.v. 2000 , fotky dodám později uvidíme co jsem koupil zač snad to nebude tak hrozný když tak bych se na vás s problémem obrátil.
Opel Astra Caravan 1.6 16V motor X16XEL modrá metalíza r.v. 2000 , fotky dodám později uvidíme co jsem koupil zač snad to nebude tak hrozný když tak bych se na vás s problémem obrátil.
Opel Astra Caravan X16XEL 1.6 16V r.v. 2000 modrá metalíza
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Pohoda,pokud máš nějakou úchylku tak se tady ztratíš.Že bando ?
BÝLÝ
BÝLÝ
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Paráda,další benzínovej kombajnér.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Vítej. S problémama (snad žádný nebudou) ti tu kdo bude vědět rád poradí. Je to tu banda dobrejch lidiček.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Vítej vítej tak at ti to jezdí
btw kdo je to Apik ???
btw kdo je to Apik ???
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
-
- Kontaktovat uživatele:
Vitej mezi nas, preji mnoho stastnych KM s novym milackem. Jinak pokud se ti neco po*ere, tak neboj zdejsi osadka rada pomuze. Ja jak jsem pred rokem kupoval auto, taky jsem nevedel a zdejsi osadka pomohla takovym zpusobem, ze jsem nechapal (samozrejme mysleno v tom nejlepsim smyslu).
Vítej mám dotaz, tvůj nick je zároveň tvoje příjmení? když tak odpověz přes SZ
Zdravím Tě Berane,
Vítej mezi námi a nechť se Ti mezi námi líbí Kdyby si potřeboval s čímkoliv poradit třeba se založením topicu do ClubCars, úprav tvých příspěvků, zajištění diagnostiky na Tvoji Astruli a nejen to, tak se můžeš klidně na někoho z nás obrátit Jen si dovolím předem upozornit, že než začneš zakládat témata typu auto mě dělá to a to a nevím co s tím je, tak použij funkci HLEDAT
Vítej mezi námi a nechť se Ti mezi námi líbí Kdyby si potřeboval s čímkoliv poradit třeba se založením topicu do ClubCars, úprav tvých příspěvků, zajištění diagnostiky na Tvoji Astruli a nejen to, tak se můžeš klidně na někoho z nás obrátit Jen si dovolím předem upozornit, že než začneš zakládat témata typu auto mě dělá to a to a nevím co s tím je, tak použij funkci HLEDAT
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!