Ruprechtovy coupe [str.11]
Re: Ruprechtovo 1. coupe
Já to chápu tak, že odškodnění bude - plácnu sumu - třeba 80 000,- a může si nechat vrak, nebo vrak nechá pojišťovně a pak dostane 110 000,- (to je těch cca 30 tisíc)....?????
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
- kabrioletak
No teda,co to tady vidím.To mě teda mrzí,obzvlášt u toho to kusu který byl velice zachovalý,takových je už málo.Měl jsem to štěstí se stím projet,opravdu škoda.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Ruprecht:Honziku nedekuj,rad sem pomohl kamosovi v nouzi.a co vis treba budu priste potrebovat pomoc ja sam.Jen ale doufam ze ne pri takovy situaci
A coupe to bylo fakt nadherny,a taky sem mel tu cest si ho i par km kocirovat..Pro me osobne to bylo jedno z nejhezcich v ČR.
A coupe to bylo fakt nadherny,a taky sem mel tu cest si ho i par km kocirovat..Pro me osobne to bylo jedno z nejhezcich v ČR.
Astra Coupe 1.8 16v
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
https://www.astra-g.cz/galerie/slawat77/
Když sem koukal na tu první fotku tak jsem ani nechtěl věřit že ty dvě další fotky jsou to samé auto. Ale co se dá dělat jak tu psali i jiní hlavně že se nic nestalo tobě. A autíčko bude další a určitě bude dělat stejnou radost. Tak přeji ať je co nejdřív a ať padne ruka na nejlepší volbu.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Jojo chlapi,
dalsi auto uz se samozrejme resi a mam v pacu par variant. Diky vam Astrakum se mi moznosti jeste rozsirili, coz je fajn.
Slawo, ty uz mas neco z tech veci co jsi chtel? Konecne mi to zacala trochu resit i ta pojistovna, takze muzu vesele zacit kombinovat, kdyztak mi dej vedet na mobil nebo sz...
Me je jedno, jestli to prodam jako celek nekomu nebo to tady mezi vama rozprodam na dily. Rad bych tema svyma dilama pomohl Vam tady, ale jako vsechno ma i rozprodavani vraku po castech svoje nevyhody...
Kdo byste neco chtel, zkuste mi napsat SZ, mame na to cas do konce unora...
dalsi auto uz se samozrejme resi a mam v pacu par variant. Diky vam Astrakum se mi moznosti jeste rozsirili, coz je fajn.
Slawo, ty uz mas neco z tech veci co jsi chtel? Konecne mi to zacala trochu resit i ta pojistovna, takze muzu vesele zacit kombinovat, kdyztak mi dej vedet na mobil nebo sz...
Me je jedno, jestli to prodam jako celek nekomu nebo to tady mezi vama rozprodam na dily. Rad bych tema svyma dilama pomohl Vam tady, ale jako vsechno ma i rozprodavani vraku po castech svoje nevyhody...
Kdo byste neco chtel, zkuste mi napsat SZ, mame na to cas do konce unora...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Jo, chapes to dobre s jednou malou chybkou. Ja vrak nenecham pojistovne, ale pojistovna mi na aukci sehnala kupce a predala mi na nej adresu. Takze az oceni hdnotu auta, odecte z toho cenu vraku za kterou mi to kupec je ochotny koupt a rozdil mi posle na ucet. Co udelam se svym vrakem je uz muj boj.HonzP píše:Já to chápu tak, že odškodnění bude - plácnu sumu - třeba 80 000,- a může si nechat vrak, nebo vrak nechá pojišťovně a pak dostane 110 000,- (to je těch cca 30 tisíc)....?????
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ruprechtovo 1. coupe - kvalitnejsi fotky
Ahoj vsichni,
udelal jsem pro Vas kvalitnejsi fotky, abyste videli v jakem stavu to ted je.
Vubec nic neni omyty nebo nejak upraveny. Je to v uplne stejnem stavu v jakem jsem s tim zkoncil, takze je tam videt hlina apod, ale alespon vite jake ty veci skutecne jsou.
Jedine nad cim uvazuju jsou sedacky, ty jsou totiz uplne vyborny a pokud bych si poridil coupe s celokozenyma sedackama, radsi bych si ty svoje ocistil a dal do pucu a prehodil, protoze se mi s prdeli na kuzi spatne jezdi!
tady mate odkaz na fotky zabaleny v zipu: http://ulozto.cz/3925934/100208-ruprecht-coupe.zip
udelal jsem pro Vas kvalitnejsi fotky, abyste videli v jakem stavu to ted je.
Vubec nic neni omyty nebo nejak upraveny. Je to v uplne stejnem stavu v jakem jsem s tim zkoncil, takze je tam videt hlina apod, ale alespon vite jake ty veci skutecne jsou.
Jedine nad cim uvazuju jsou sedacky, ty jsou totiz uplne vyborny a pokud bych si poridil coupe s celokozenyma sedackama, radsi bych si ty svoje ocistil a dal do pucu a prehodil, protoze se mi s prdeli na kuzi spatne jezdi!
tady mate odkaz na fotky zabaleny v zipu: http://ulozto.cz/3925934/100208-ruprecht-coupe.zip
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Cau lidi,
tak mam pro Vas novy info, jak se veci vyvijeji!
Od Allianz mi po 3 mesicich prislo na ucet presne 26.975,-
Dokonce mi od nich jeste neprisel zadny dopis, kde by bylo co to je za penize, coz je divny, protoze mi prisly uz pred 3 dny + vikend...
Obavam se, ze je tim z jejich strany moje nehoda vyrizena a to znamena, ze cele moje auto ocenili na nejakych posranych cca 90.000,- !!!
Protoze diky moudrym radam moudrych lidi nemaji nejake soudy zadny vyznam, zjistim si vsechny mozne informace jake muzu mit a zacnu velmi vazne zvazovat nejakou tu medialni reklamu.
Prozatim se proti jejich rozhodnuti odvolam a to odvolani donesu tem zmrdum osobne. Necham si od nich poslat pisemne vyjadreni podle ceho a jak pocitaly hodnotu vozu, kdyz u nas v republice jsou k dispozici uz pouze 2 a v nemecku a kdekoliv v zahranici se jejich cena pohybuje minimalne na 7.000 euro nebo vic...
Uprimne, nevim uz co s tema zmrdama zasranyma mam delat, kdyby Vas nekoho neco napadlo, dejte mi prosim vedet, budu rad za kazdy napad.
Diky vsem, H
tak mam pro Vas novy info, jak se veci vyvijeji!
Od Allianz mi po 3 mesicich prislo na ucet presne 26.975,-
Dokonce mi od nich jeste neprisel zadny dopis, kde by bylo co to je za penize, coz je divny, protoze mi prisly uz pred 3 dny + vikend...
Obavam se, ze je tim z jejich strany moje nehoda vyrizena a to znamena, ze cele moje auto ocenili na nejakych posranych cca 90.000,- !!!
Protoze diky moudrym radam moudrych lidi nemaji nejake soudy zadny vyznam, zjistim si vsechny mozne informace jake muzu mit a zacnu velmi vazne zvazovat nejakou tu medialni reklamu.
Prozatim se proti jejich rozhodnuti odvolam a to odvolani donesu tem zmrdum osobne. Necham si od nich poslat pisemne vyjadreni podle ceho a jak pocitaly hodnotu vozu, kdyz u nas v republice jsou k dispozici uz pouze 2 a v nemecku a kdekoliv v zahranici se jejich cena pohybuje minimalne na 7.000 euro nebo vic...
Uprimne, nevim uz co s tema zmrdama zasranyma mam delat, kdyby Vas nekoho neco napadlo, dejte mi prosim vedet, budu rad za kazdy napad.
Diky vsem, H
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Držím ti palce!
-
- Kontaktovat uživatele:
drzime palce aby si nieco vybojoval
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Ak to funguje ako u nas, mozes sa aj na hlavu postavit.
A oni neposudzovali tvoje auto ako nejake bertone edition. Proste je to astra s 2.0 motorom. Pozreli do tabuliek a mas 90 tisicove auto. Nic nenarobis, im je jedno ci to je coupe, cabrio alebo co.
Kamosov otec ma dodge magnum (kupil ho za 500 000sk pred 3 rokmi.) naburala do neho elektricka a prepichla mi dvere a podobne. Samozrejme v poistovni nemali dodge magnum tak ho vycenovali podla Mercedesu Ska. Co samozrejme bolo pre neho dobre a este zarobil. Bohuzial tvoj pripad nieje taky stastny.
A oni neposudzovali tvoje auto ako nejake bertone edition. Proste je to astra s 2.0 motorom. Pozreli do tabuliek a mas 90 tisicove auto. Nic nenarobis, im je jedno ci to je coupe, cabrio alebo co.
Kamosov otec ma dodge magnum (kupil ho za 500 000sk pred 3 rokmi.) naburala do neho elektricka a prepichla mi dvere a podobne. Samozrejme v poistovni nemali dodge magnum tak ho vycenovali podla Mercedesu Ska. Co samozrejme bolo pre neho dobre a este zarobil. Bohuzial tvoj pripad nieje taky stastny.
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
To je sakra málo peněz. každopádně chtěj ukončovací dopis kde to budeš mít vyčíslený. Kolik ti dali Obecku, kolik zbytky...do tý doby bych nic z toho auta neprodával kvůli tý aukci. Kdybys potřeboval nějakou radu dej vědět. když budu moct poradím.
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
[quote="oFF"] Nic nenarobis, im je jedno ci to je coupe, cabrio alebo co.
[quote]
takhle to nefunguje ..samozřejmě, že je důležitý co je to za auto, za motor, r.v. najeto ..atd. Problém je když to máš jako Ruprecht a ty auta tady na trhu vůbec nejsou. Dost těžko se pak určuje obecka....
[quote]
takhle to nefunguje ..samozřejmě, že je důležitý co je to za auto, za motor, r.v. najeto ..atd. Problém je když to máš jako Ruprecht a ty auta tady na trhu vůbec nejsou. Dost těžko se pak určuje obecka....
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
pred necelym rokom som rozbil coupecko tak som videl ako to fungovalo tu v praxi. Ohodnotili ho na 154 tisic slovenskych - 45 tisic diely co sa daju pouzit a vyplatili mi ten zbytok. Ale to som mal havarijnu koli leasingu cize ta poistka akurat splatila leasing.
edit: A samozrejme som chcel dodat, ze to hodnotili podla klasickej astry.
edit: A samozrejme som chcel dodat, ze to hodnotili podla klasickej astry.
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož je to má práce tak ti říkám, že prostě to není jak říkáš ty alespoň v čechách..
Naposledy upravil(a) Cidla dne 01 bře 2010, 16:40, celkem upraveno 1 x.