kulda píše:Jeste ze ne neco jineho!!! Nevis, co sem tim myslel?xpolstarekx píše:az se nam z toho zasek :
absolutne netusim
že váháš, já žádný béčkový zboží nedodávámkulda píše:Tak sem objevil jednu uzasnou vec. Poslouchejte: Kdyz sem si objednaval volantik, tak sem doufal ve skrytu duse, ze by ta tlacidla mohla byt podsvicena. Ale ze to bych chtel moc. A hle Oni sviti To je booooziiiii
Tak to je fse. Este to radio...
Vojta píše: že váháš, já žádný béčkový zboží nedodávám
také jsem zíral že to svítí,jen jsem se leknul když to nesvítilo,jsem to natočil v garáži,rozsvítil a že pojedu,a hle vždyt to nesvítí,jejda,až když jsem zapnul rádio,tak to svítilo,ale leknout jsem se opravdu lekl.Vojta píše:že váháš, já žádný béčkový zboží nedodávámkulda píše:Tak sem objevil jednu uzasnou vec. Poslouchejte: Kdyz sem si objednaval volantik, tak sem doufal ve skrytu duse, ze by ta tlacidla mohla byt podsvicena. Ale ze to bych chtel moc. A hle Oni sviti To je booooziiiii
Tak to je fse. Este to radio...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |