moje ccko a vsetko o nom

Ukažte ostatním svojí Astru.
Odpovědět
rodel99

moje ccko a vsetko o nom

Příspěvek od rodel99 » 04 led 2009, 15:32

Zdravim Vas všetkých, kedže je tá zima a nudím sa, tak sa idem s vami podeliť o moje Cečko.

Všetko to začalo letom 2006, kedy na dovolenke v Chorvátku som sa z neviem akých dôvodom zamiloval do VC. Po ceste na pláž vždy jedna parkovala a nemohol som sa vynadívať na tie krivky. Situácia u nás doma bola taká, že sme mali starého Renaulta a bol čas na nové auto. Pár krát som doma rodičom VC spomenul, že je to krásne auto no vždy sa na to nejako zabudlo. No jedného dňa som prišiel z nočnej a už o 9 ráno ma budila mama s tým že vstávaj zachvíľu ti príde auto!!! Šok by bolo slabé slovo. Stála tam Vectra C modrej farby, viac som vedieť nemusel, kedže som bol stále v šoku. Ani neviem ako sa to celé udialo a zrazu bola naša.

Obrázek

rv2003, 2,0DTI, mala najazdené 160t, zachovalá, všetko ok

Úplna sériovka na plecháčoch ale vtedy som to absolútne neriešil. Mal som iba 21 rokov a moc som sa v autách nevyznal. Až keď som sa potom začal zaujímať o svet Vectier som objavil možnosti.
Ako prvé sa vymenili zadné tlmiče, olej a filtre. Potom prišla na radu maska Lexmaul a biele blinkre. Takto bolo auto celu zimu až do jary. Na jar muselo dojsť na výmenu serva za repasované. Po nom prišlo na nové Alu BSA 7x17 225/45.

Obrázek
Obrázek

V ten istý týždeň sa dávali aj najtmavšie fólie. Tesne po nich nasledovala inštalácia xenonového kitu 8000k, ich výškové zoštelovanie a nastavenie.

Obrázek

To sa písal rok 2007 v ktorom som ešte vymenil zadné svetlá za smavšie z verzie GTS. Takto auto prešlo celým rokom 2007. Až v zime došlo na nové Angel Eyes.

Obrázek
Obrázek

Na jar 2008 som kúpil nové kola MAM RS1 tentokrát 9,5x19 na pneu 225/35.

Obrázek

Zákonite muselo prísť aj na znížené pružiny, vybral som značku Inter Alloy no od pokojnosti to bolo ďaleko, predok sadol omnoho menej ako zadok.
Pred znížením:

Obrázek

Po znížení:

Obrázek

Auto som doplnil chromovovými lištamy a krytmi kľučiek(vtedy sa mi to ešte páčilo). Potom prišlo navýmenu zadného tlmiču za trochu športovejší(10cm) a z nudy som prestriekal stare svetlá čiernym sprejom (no niesom samovrah ich používať na cestách). Dal sa aj nainštalovať systém Magicar M100AS vrátane dialkového štartu(je to dobrá vec)

Obrázek
Obrázek

Následne som sa rozlúčil s EA z dôvodu, že sa mi páčili klasické čierne GTS, tak som podľa návodu z webu rozobral staré a prestriekal vnútro na čierno.

Obrázek

Na auto sa ešte stihlo dať modré podsvietenie(aj ext. aj int.)
No potom prišlo pre mňa tzv. uvedomovacie obdobie, začal so mať odpor k chromu a "show and no go" ma dosť hnevalo. To znamenalo, že všetok chróm išiel z auta dole. Prestriekal som na čierno špz držiaky, bočne blinkre, či anténu. Na aute zostala iba zadná kufrová lišta.Bolo pridaných pár drobnosí v podobe zisilovača a subwooferera, flat stieracov,šišky na lepšie sanie.

Obrázek

Keďže jednostranný výfuk sa mi na Vectru moc nehodil dala sa dorobiť aj druhá strana.

Obrázek

Tak takto sa zakončil rok 2008. No už viem čo od auta chcem, rozohodol som sa pre kúpu nového(pôvodne som chcel ostať verný vectre v podobe 3,2V6) no po dlhom zvažovaní som zatiaľ pre Astra Coupe turbo z dôvodu že chcem jazdiť šprinty a občas okruh(samozrejme po nejakých motorových úpravách). Každopádne ma teší, že moje C ostane v rodine otcovi takže bude stále v dobrých rukách.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mal som v plane dat tie alu prestriekat na plno ciernu, ale zrejme usetrim peniaze na planovane turbo.
Obrázek

Fotecka spolocne s autickom naj kamosa Honda Civic 1.8Vti(169ps)

Obrázek

Snaď sa uvidíme pri dalšom článku dúfam, že už bude o Coupečku. čaute
Naposledy upravil(a) rodel99 dne 08 úno 2009, 21:00, celkem upraveno 9 x.

Reklama

glemo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od glemo » 04 led 2009, 21:04

No pekne si si Vectrulu porobil.Nie si náhodou z Krásna?Tá cesta oproti mi to pripomína.

rodel99

j

Příspěvek od rodel99 » 04 led 2009, 22:24

jj mas pravdu som krasnan,,,aj ja som si precital tvoju recenziu na auto.cz ,,pozeram ze ty si z korne..

Dj.radim

Re: j

Příspěvek od Dj.radim » 04 led 2009, 22:30

Podle fotek to ale není metalíza jak píšeš,ale teplákovka.Nebo to dělají ty fotky?

Jinak pěkná,obzvlášt zadní světla.

rodel99

j

Příspěvek od rodel99 » 04 led 2009, 22:58

jj mas pravdu nieje, neviem preco som zvyknuty to vsade pisat..sry uz som to opravil

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 05 led 2009, 07:27

Ty kola jsou super ale ta maska bez znaku se mi nelibi, nechal bych tam klasiku, na astre to je ok ale tady je moc velka plocha mi prijde :shock:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

sportive
Kontaktovat uživatele:

Re: Rodel99-ova Vectra C

Příspěvek od sportive » 08 úno 2009, 11:48

Rodel pekna vectra..Bracho ma taku len ina farba a uplna seria..Inac byvame potom zopar km od seba..Ja som zo ZA..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA :-) :-)

Robota neni ko..t, postoji aj tri dni :-)

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Re: Rodel99-ova Vectra C

Příspěvek od genius0011 » 08 úno 2009, 12:56

no jo ale chtělo by to opravit odkazy na ty fotky 8)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

petr

Re: moje ccko a vsetko o nom

Příspěvek od petr » 19 kvě 2009, 04:07

možna by to chtelo vetší kola??? 8) nene moc pekny kola fakt pecky .. planuješ jine turbo?

fifo

Příspěvek od fifo » 19 úno 2010, 11:04

Rodell, chcem sa ťa spýtať, kde si zohnal tie chromove lišty pod oknami.
Ja mám Zafiru A a zhánam také. Dík.
Opel Zafira 1.8/16V r.v. 99

Pitman

Příspěvek od Pitman » 19 úno 2010, 11:56

Pekny..to se musi nechat...simte jak si delal ten vyfuk..to je klasickej duplex? a od jake firmy?

diiik

rodel99

Příspěvek od rodel99 » 24 úno 2010, 21:19

noo tie listy som kupoval ako univerzal nalepovacie zo autodoplnky.cz ,,,chcelo to dve sady po vyde dvoch metroch,,,ale takto bezne clovek ani nerozoznal ze je to dorabane iba ked sa detailne pozrel,,,,,,,,vyfuk je supersprint , no nieje to ziadna komplet sada duplex,,najskor jeden klasicky a potom na koleno vo vyfukovom systeme sa napijila druha strana, na stk to posudili ako mala zavada vyfukoveho potrubia :):):) ,,,zo spodu to ma daleko od original looku...

Odpovědět