předpověď počasí
Re: předpověď počasí
Tak "lednová sněhová kalamita" už dorazila i k nám. Každý ráno 20 čísel sněhu, paráda
- Reklama
most 2 st. nad nulou a svítí slunce já nevím kde ty kalamity berete
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
U nás v Opavě tež kalamita, ale jen pár nás nemělo zpoždění, lidi sice řvou, že jezdíme jak prasata, ale přece nebudu jezdit jak šnek a bez přestávek? Borci co natáhli i na trolejbusech 2é minut zpoždění... Ve městě. Nevím kde to vzali... Já měl max 3 a to jen dě kola. JInak v klidu. A to mají staré vozy, co umí do zatáčky na ručku a protčit kola...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak u nás už napadlo asi 5cm sněhu a stále padá tak že to je ta kalmitáááá
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
-
Dnes vysočina ve 2 rano total pod sněhem,nemoh jsem se pomalu vyhrabat s Omv na Pavově,na Prahu pak celou cestu 70,na dalnici 20.cm noveho sněhu,nerozhrnuto,jen trochu uježděno,(naloženo tak 12.t,tak to celkem šlo),sypač jsem potkal jeden,když jsem se vracel sněžilo celoplošně a D1 už byla rozsolena,v okoli Lipnika nad Bečvou par štouchancu(Avie pod kamionem,roztočeny osobak atd)
-
- Kontaktovat uživatele:
a kedy o uz pojde do hajzlu
na dalnici 20cm sněhu a přitom tu napadlo ani ne 10cm.... perfetum mobileVojkuvka81 píše:Dnes vysočina ve 2 rano total pod sněhem,nemoh jsem se pomalu vyhrabat s Omv na Pavově,na Prahu pak celou cestu 70,na dalnici 20.cm noveho sněhu,nerozhrnuto,jen trochu uježděno,(naloženo tak 12.t,tak to celkem šlo),sypač jsem potkal jeden,když jsem se vracel sněžilo celoplošně a D1 už byla rozsolena,v okoli Lipnika nad Bečvou par štouchancu(Avie pod kamionem,roztočeny osobak atd)
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
se vodstěhuj a nenadavej nebo zapřáhni koně a pokračuj dál kočovný bratřelukaskpd píše:a kedy o uz pojde do hajzlu
-
To viš,ja když z moravy v 21:30 vyjiždim Ty jdeš teprve spat,a když už kolem šeste vstaneš a vyjedeš,tak je to všude rozsolene a uklizene,ale co Ti tu budu psat,všudes byl všechnos viděl a autem jezdiš 10.let,takove zname.......................................,nepotřebuju si tu vymyšlet pohadky o mrazikovi,to mi věř A až najezdiš to co ja jsem s navěsem nacouval tak skus zas chvili rozdavat rozumy :roll:nic vezlymmanli2 píše:na dalnici 20cm sněhu a přitom tu napadlo ani ne 10cm.... perfetum mobileVojkuvka81 píše:Dnes vysočina ve 2 rano total pod sněhem,nemoh jsem se pomalu vyhrabat s Omv na Pavově,na Prahu pak celou cestu 70,na dalnici 20.cm noveho sněhu,nerozhrnuto,jen trochu uježděno,(naloženo tak 12.t,tak to celkem šlo),sypač jsem potkal jeden,když jsem se vracel sněžilo celoplošně a D1 už byla rozsolena,v okoli Lipnika nad Bečvou par štouchancu(Avie pod kamionem,roztočeny osobak atd)
ve 3.30 jsem plomboval kontejner v jihlavě tzakže si nech uvahy o mém nočním životě pro sebe...
- kabrioletak
Dneska to bylo krásné probuzení,když mě sluníčko ozářilo pokoj za brzkého rána 8:00h a venku azuro s teplotou +1 stupen.Uvidím jak bude kolem oběda,ale je tady šance,že vyndám auto z garáže a provětrám ho menší projíždkou.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
manli2 píše: se vodstěhuj a nenadavej nebo zapřáhni koně a pokračuj dál kočovný bratře
tady slejzá sníh ze silnic a fuj... nevim čim tu sypou ale za tebou hnědá mlha.... a běda když někoho dojedeš.... to máš pocit že stíraš ze skla rozmočený hov...kabrioletak píše:Dneska to bylo krásné probuzení,když mě sluníčko ozářilo pokoj za brzkého rána 8:00h a venku azuro s teplotou +1 stupen.Uvidím jak bude kolem oběda,ale je tady šance,že vyndám auto z garáže a provětrám ho menší projíždkou.
- kabrioletak
To věřím,zde to ale není takové hektické.Dost to tady roztálo během týdne a v pátek sem tam byly suché cesty.Vedlejší cesty které jsou stále pod sněhem to bude určitě jak říkáš.Ale u nás ten sních tál opravdu přímo před očima.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Luboš X17DTL
K nám raději nejezdi, bo budeš mít šutry až na sedačce. Tady se teď jezdí hůř, než po sněhu, klouže to jak cyp.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583