Ruprechtovy coupe [str.11]

Odpovědět
HonzP

Re: Ruprechtovo 1. coupe

Příspěvek od HonzP » 06 úno 2010, 14:37

Já to chápu tak, že odškodnění bude - plácnu sumu - třeba 80 000,- a může si nechat vrak, nebo vrak nechá pojišťovně a pak dostane 110 000,- (to je těch cca 30 tisíc)....?????
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

Reklama

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 06 úno 2010, 16:01

No teda,co to tady vidím.To mě teda mrzí,obzvlášt u toho to kusu který byl velice zachovalý,takových je už málo.Měl jsem to štěstí se stím projet,opravdu škoda.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Slawat77

Příspěvek od Slawat77 » 06 úno 2010, 16:52

Ruprecht:Honziku nedekuj,rad sem pomohl kamosovi v nouzi.a co vis treba budu priste potrebovat pomoc ja sam.Jen ale doufam ze ne pri takovy situaci :mrgreen:

A coupe to bylo fakt nadherny,a taky sem mel tu cest si ho i par km kocirovat..Pro me osobne to bylo jedno z nejhezcich v ČR. :cry:

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 06 úno 2010, 17:16

Když sem koukal na tu první fotku tak jsem ani nechtěl věřit že ty dvě další fotky jsou to samé auto. Ale co se dá dělat jak tu psali i jiní hlavně že se nic nestalo tobě. A autíčko bude další a určitě bude dělat stejnou radost. Tak přeji ať je co nejdřív a ať padne ruka na nejlepší volbu.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 06 úno 2010, 17:39

Jojo chlapi,
dalsi auto uz se samozrejme resi a mam v pacu par variant. Diky vam Astrakum se mi moznosti jeste rozsirili, coz je fajn. 8)

Slawo, ty uz mas neco z tech veci co jsi chtel? Konecne mi to zacala trochu resit i ta pojistovna, takze muzu vesele zacit kombinovat, kdyztak mi dej vedet na mobil nebo sz... :)

Me je jedno, jestli to prodam jako celek nekomu nebo to tady mezi vama rozprodam na dily. Rad bych tema svyma dilama pomohl Vam tady, ale jako vsechno ma i rozprodavani vraku po castech svoje nevyhody...

Kdo byste neco chtel, zkuste mi napsat SZ, mame na to cas do konce unora... :wink: :?:
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 06 úno 2010, 17:50

HonzP píše:Já to chápu tak, že odškodnění bude - plácnu sumu - třeba 80 000,- a může si nechat vrak, nebo vrak nechá pojišťovně a pak dostane 110 000,- (to je těch cca 30 tisíc)....?????
Jo, chapes to dobre s jednou malou chybkou. Ja vrak nenecham pojistovne, ale pojistovna mi na aukci sehnala kupce a predala mi na nej adresu. Takze az oceni hdnotu auta, odecte z toho cenu vraku za kterou mi to kupec je ochotny koupt a rozdil mi posle na ucet. Co udelam se svym vrakem je uz muj boj.

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Re: Ruprechtovo 1. coupe - kvalitnejsi fotky

Příspěvek od Ruprecht » 08 úno 2010, 21:29

Ahoj vsichni,
udelal jsem pro Vas kvalitnejsi fotky, abyste videli v jakem stavu to ted je.
Vubec nic neni omyty nebo nejak upraveny. Je to v uplne stejnem stavu v jakem jsem s tim zkoncil, takze je tam videt hlina apod, ale alespon vite jake ty veci skutecne jsou. 8)

Jedine nad cim uvazuju jsou sedacky, ty jsou totiz uplne vyborny a pokud bych si poridil coupe s celokozenyma sedackama, radsi bych si ty svoje ocistil a dal do pucu a prehodil, protoze se mi s prdeli na kuzi spatne jezdi! :lol:

tady mate odkaz na fotky zabaleny v zipu: http://ulozto.cz/3925934/100208-ruprecht-coupe.zip

Ruprecht
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruprecht » 01 bře 2010, 11:51

Cau lidi,
tak mam pro Vas novy info, jak se veci vyvijeji!
Od Allianz mi po 3 mesicich prislo na ucet presne 26.975,- :? :shock: :(
Dokonce mi od nich jeste neprisel zadny dopis, kde by bylo co to je za penize, coz je divny, protoze mi prisly uz pred 3 dny + vikend...
Obavam se, ze je tim z jejich strany moje nehoda vyrizena a to znamena, ze cele moje auto ocenili na nejakych posranych cca 90.000,- !!! :shock: :?
Protoze diky moudrym radam moudrych lidi nemaji nejake soudy zadny vyznam, zjistim si vsechny mozne informace jake muzu mit a zacnu velmi vazne zvazovat nejakou tu medialni reklamu.
Prozatim se proti jejich rozhodnuti odvolam a to odvolani donesu tem zmrdum osobne. Necham si od nich poslat pisemne vyjadreni podle ceho a jak pocitaly hodnotu vozu, kdyz u nas v republice jsou k dispozici uz pouze 2 a v nemecku a kdekoliv v zahranici se jejich cena pohybuje minimalne na 7.000 euro nebo vic... :lol:

Uprimne, nevim uz co s tema zmrdama zasranyma mam delat, kdyby Vas nekoho neco napadlo, dejte mi prosim vedet, budu rad za kazdy napad.

Diky vsem, H

denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny » 01 bře 2010, 12:19

Držím ti palce!

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 01 bře 2010, 15:05

drzime palce aby si nieco vybojoval
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

oFF
Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 01 bře 2010, 15:11

Ak to funguje ako u nas, mozes sa aj na hlavu postavit.

A oni neposudzovali tvoje auto ako nejake bertone edition. Proste je to astra s 2.0 motorom. Pozreli do tabuliek a mas 90 tisicove auto. Nic nenarobis, im je jedno ci to je coupe, cabrio alebo co.

Kamosov otec ma dodge magnum (kupil ho za 500 000sk pred 3 rokmi.) naburala do neho elektricka a prepichla mi dvere a podobne. Samozrejme v poistovni nemali dodge magnum tak ho vycenovali podla Mercedesu Ska. Co samozrejme bolo pre neho dobre a este zarobil. Bohuzial tvoj pripad nieje taky stastny.

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 01 bře 2010, 16:21

To je sakra málo peněz. každopádně chtěj ukončovací dopis kde to budeš mít vyčíslený. Kolik ti dali Obecku, kolik zbytky...do tý doby bych nic z toho auta neprodával kvůli tý aukci. Kdybys potřeboval nějakou radu dej vědět. když budu moct poradím.

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 01 bře 2010, 16:24

[quote="oFF"] Nic nenarobis, im je jedno ci to je coupe, cabrio alebo co.
[quote]

takhle to nefunguje :wink: ..samozřejmě, že je důležitý co je to za auto, za motor, r.v. najeto ..atd. Problém je když to máš jako Ruprecht a ty auta tady na trhu vůbec nejsou. Dost těžko se pak určuje obecka....

oFF
Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 01 bře 2010, 16:27

pred necelym rokom som rozbil coupecko tak som videl ako to fungovalo tu v praxi. Ohodnotili ho na 154 tisic slovenskych - 45 tisic diely co sa daju pouzit a vyplatili mi ten zbytok. Ale to som mal havarijnu koli leasingu cize ta poistka akurat splatila leasing.

edit: A samozrejme som chcel dodat, ze to hodnotili podla klasickej astry.

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 01 bře 2010, 16:39

Jelikož je to má práce tak ti říkám, že prostě to není jak říkáš ty :wink: alespoň v čechách..
Naposledy upravil(a) Cidla dne 01 bře 2010, 16:40, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět