Rozbité zrcátko, co s tím?
Re: Rozbité zrcátko, co s tím?
Už mám objednané, ale mám ještě jeden dotaz. Je možný, že by bylo zrcátko v elektrice, ale nebylo vyhřívaný?
A jinak výzva pro všechny shánim originál kryt na levé zrcátko - barva polarseeblue
koupím nebo případně vyměním za kryt barvy europablue
A jinak výzva pro všechny shánim originál kryt na levé zrcátko - barva polarseeblue
koupím nebo případně vyměním za kryt barvy europablue
- Reklama
Je to možný - to co se ptáš mám na dveřích spolujezce a švagr to má taky tak -pod sklem jsou 2 zaizolované dráty s konektory a sklo nemá vyhřívání.
Nikdy neříkej že něco nejde,nebo se najde blbec který nevi že to nejde a udělá to
No tak to je ujetý, já myslel, že elektriky mají automaticky i vyhřívání. Mohl jsem totiž koupit za levno elektrický, ale nemělo podle prodávajícího vyhřívání. Tak mi to bylo divný a fakt to tak je
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci mám dotaz už jste někdo měnil celé lévé zrcátko i stým trojuhelnikovým uchycením ve dveřích ? Poraďte jak na to .
Mám ho z přední části vyrvaný z těch dveří je tam tak 0.5cm mezera a samozřejmě zrcátko celé na šrot.
Díky za případné rady.
Mám ho z přední části vyrvaný z těch dveří je tam tak 0.5cm mezera a samozřejmě zrcátko celé na šrot.
Díky za případné rady.
ASTRA G 100 Edition caravan -X16XEL r.99
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte takže nikdo nic ? Ještě to nikdo nedělál ?
Pavlik
Pavlik
Pavlíku sundej ten černej plast s výškovým repro uvnitř vozu a budou na tebe koukat 3x šroub + konektor od zrcátka, no a pak už je to sna jednoduchý
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Defender,díky za radu budu se jí řídit.Defender píše:Pavlíku sundej ten černej plast s výškovým repro uvnitř vozu a budou na tebe koukat 3x šroub + konektor od zrcátka, no a pak už je to sna jednoduchý
Pavlik
Jo a ten černej trojůhelník je jen naraženej na takovejch těch bílejch jehlanech, takže něco plochýho pod to strč a lehce zapáč na několika místech Bohužel nemám teď EPC že bych ti sem hodil i obrázek, ale to zvládneš
Mobil : 602318645
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Defender, tak už mám hotovo, díky za radu díky ní to šlo velice rychle. Hlavní je vědět jak nato.
Ahoj Pavlik
Ahoj Pavlik