Ruprechtovy coupe [str.11]
Re: Ruprechtovo 1. coupe
Coupe jsem viděl naživo a je ho opravdu mooc velká škoda..ale jak píšou ostatní, hlavně že kosti jsou OK
Já bych tu bloncku asi chytil pod krkem a jen tak nepustil..
Tak mnoho štěstí při výběru nového auta
Já bych tu bloncku asi chytil pod krkem a jen tak nepustil..
Tak mnoho štěstí při výběru nového auta
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Reklama
oh tak to ma velmi velmi mrzi,,,viem si velmi dobre predstavit ako ti musi byt luto turbicka, ten kto ho ma vie svoje .....drzim palce
No do pr**le . Tak to je maso. Jak psali kluci (a Majky) výše, ještě že se ti nic nestalo, ale auta je veliká škoda. Dokážu si představit co pro tebe znamenalo. Já bych tu bloncku nejspíš "utloukl botou" ! Přeju ti hodně štěstí při výběru nového vozu a co možná nejlepší kompenzaci za tvého zesnulého mazla.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Tak hlavné je, že si v poriadku.
Ale viem si predstaviť ako to mrzí. Hlavne keď sa podarí zohnať tak zachovaný kúsok, ako bolo to tvoje. Teraz budeš asi ťažko zháňať ďalšie teké... Prajem vela šťastia.
Ale viem si predstaviť ako to mrzí. Hlavne keď sa podarí zohnať tak zachovaný kúsok, ako bolo to tvoje. Teraz budeš asi ťažko zháňať ďalšie teké... Prajem vela šťastia.
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Diky vsem za podporu!
Pravdou je, ze se nikomu vubec nic nestalo. Nejel jsem v tom sam, jel jsem v tom s mamkou za babickou a uz jsme tam skoro byli. Ani ji se nastesti nic nestalo, jen byla z tech 2 kotrmelcu otresena (prohledli ji jak doktori hned po autonehode v Sanitce, tak v nemocnici v Nachode a jeste jsme jeli pro jistotu do nemocnice v Pardubicich), precijenom kdyz se clovek drzi volantu, mlati to s nim o poznani min...
Pravdou je, ze se nikomu vubec nic nestalo. Nejel jsem v tom sam, jel jsem v tom s mamkou za babickou a uz jsme tam skoro byli. Ani ji se nastesti nic nestalo, jen byla z tech 2 kotrmelcu otresena (prohledli ji jak doktori hned po autonehode v Sanitce, tak v nemocnici v Nachode a jeste jsme jeli pro jistotu do nemocnice v Pardubicich), precijenom kdyz se clovek drzi volantu, mlati to s nim o poznani min...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, Zbadal som temu az teraz, a mrzi ma co sa stalo. Je hlavne, ze ty a ostatni pasazieri ste OK. Skoda tej turbiny bola naozaj nadherna.
Mozno ta povzbudi, ze aj ja som rozbil jedno coupe pred tym co mam teraz, nie takto strasne, len som nedobrzdil a hned boli airbagy vonku. Cize totalka, poistka doplatila leasing, ja som zarobil nieco na dieloch co som popredaval a kupil som si 2.0 T namiesto stareho 1.8 16V, ktore je o moc lepsie ako bolo stare. Aspon male povzbudenie. Mozes byt rad, ze si nemal cabrio:) Prajem vela zdaru pri dalsom vybere.
Mozno ta povzbudi, ze aj ja som rozbil jedno coupe pred tym co mam teraz, nie takto strasne, len som nedobrzdil a hned boli airbagy vonku. Cize totalka, poistka doplatila leasing, ja som zarobil nieco na dieloch co som popredaval a kupil som si 2.0 T namiesto stareho 1.8 16V, ktore je o moc lepsie ako bolo stare. Aspon male povzbudenie. Mozes byt rad, ze si nemal cabrio:) Prajem vela zdaru pri dalsom vybere.
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Diky Offe,
to mas pravdu, mit cabrio, dopadlo by to hur...
to mas pravdu, mit cabrio, dopadlo by to hur...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
takze este nevies ci budes rozpredavat ci cele predas poist.? mal by som zaujem o par veci kebyze nahodou,,,,,
co na to říct chlape
Snad jen to,že jste všichni OK a odneslo to " jen auto " i když je to " byl " milášek Hodně štěstí při hledání nového přibližovadla
Snad jen to,že jste všichni OK a odneslo to " jen auto " i když je to " byl " milášek Hodně štěstí při hledání nového přibližovadla
O několik aut vinou někoho druhého jsem už přišel, takže asi vím co prožíváš.
Nejdůležitější je, že se nikomu nic nestalo.
Auto, ať už si měl k němu jakýkoliv vztah je jen hromádka kovu, skla a plastu. Dřív nebo později najdeš podobného mazlíka na šlechtění, ber to tak, že Ti to třeba pomůže k novějšímu...
Držím palce, ať to máš co nejrychleji vyřízené k Tvé maximální spokojenosti...
Nejdůležitější je, že se nikomu nic nestalo.
Auto, ať už si měl k němu jakýkoliv vztah je jen hromádka kovu, skla a plastu. Dřív nebo později najdeš podobného mazlíka na šlechtění, ber to tak, že Ti to třeba pomůže k novějšímu...
Držím palce, ať to máš co nejrychleji vyřízené k Tvé maximální spokojenosti...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Hlavně že všichni odešli po svých.
Když vidím ty fotky, já bych to za ty prachy pustil a sháněl něco jinýho. Neni na tom zdravej díl, snad kromě motoru.
Škoda toho Coupé, bylo krásný.
Když vidím ty fotky, já bych to za ty prachy pustil a sháněl něco jinýho. Neni na tom zdravej díl, snad kromě motoru.
Škoda toho Coupé, bylo krásný.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
myslím si že ani ten motor nebude úplně OK, to že byl vzhůru nohama mu moc nepomohlo (pokud byl teda v chodu)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
hukot.... ovšem pojišťovna se zase vyznamenala...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Když se nikomu nic nestalo, o nic nejde... Bude novej mazlík a úsloví "Všechno zlý je k něšemu dobrý" opravdu funguje, když se člověk ohlídne časem zpátky.
Frydex: myslíš, že zbylý vrak má vyšší hodnotu?
Frydex: myslíš, že zbylý vrak má vyšší hodnotu?
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím no, kámoš teď dostal za rozbitého kombíka r.v. 2000 nějakých 70.tis. rozbitý jenom předek a dali to na totálku, z vrakem si může dělat co chce... Pojišťovna myslím Kooperativa.. ale jistý si nejsem..
Moje Astrina 1,7DTi