Ruprechtovy coupe [str.11]
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ruprechtovy coupe [str.11]
Ahoj vsem,
asi 3 mesice jsem se tady prakticky neobjevil a hned pochopite proc. Nekteri z Vas uz asi vedi, ale moc Vas asi nebude. Neni to jedina vec co se mi prihodila a kterou jeste porad resim, vlastne resim jeste vsechny, takze to se mnou trochu zamavalo.
Timto bych rad z celeho srdce podekoval Slawatovi a Dennymu, mate to u me panove a kamaradi schovane na hooodne dlouho!
Slawat77 pro me dojel z Chrudimi az do Cerveneho Kostelce (80km tam a > 80km pres Nahod zpatky), kde se stala nehoda. Kdyz jsem mu zavolal, byl snad uz na ceste k autu a prijel tak rychle jak jen to slo!
Denny mi umoznil hned od prvniho dne uskladnit zbytky sveho vraku u nej u dilny a byl a je mi moc napomocny pri cemkoliv, co jsem potreboval vyresit!
Nikdy jsem od nikoho neslysel slova jako "Ted to nejde" ani nic podobneho, takze zkratka: "Diky panove, mate to u me!"
PS: Ja neumim "jen mit auto", ta kraska pro me znamenala daleko vic, ikdyz vim, ze "to jsou proste jenom plechy"...
Osudnou se mi stala 21.11.2009 v 10:05 blondyna ve Fordu Mondeo, ktera mi nedala prednost. Cena vraku byla na aukci u Allianz stanovena na 32.100,- vcetne DPH. Mam necely mesic na rozhodnuti, zda to za ty prachy prodam. Skoda, melo to najetych pouze cca 45.000 km, takze motor, turbo, proste vsechno v perfektnim stavu...
Asi je cas se definitivne rozloucit!
asi 3 mesice jsem se tady prakticky neobjevil a hned pochopite proc. Nekteri z Vas uz asi vedi, ale moc Vas asi nebude. Neni to jedina vec co se mi prihodila a kterou jeste porad resim, vlastne resim jeste vsechny, takze to se mnou trochu zamavalo.
Timto bych rad z celeho srdce podekoval Slawatovi a Dennymu, mate to u me panove a kamaradi schovane na hooodne dlouho!
Slawat77 pro me dojel z Chrudimi az do Cerveneho Kostelce (80km tam a > 80km pres Nahod zpatky), kde se stala nehoda. Kdyz jsem mu zavolal, byl snad uz na ceste k autu a prijel tak rychle jak jen to slo!
Denny mi umoznil hned od prvniho dne uskladnit zbytky sveho vraku u nej u dilny a byl a je mi moc napomocny pri cemkoliv, co jsem potreboval vyresit!
Nikdy jsem od nikoho neslysel slova jako "Ted to nejde" ani nic podobneho, takze zkratka: "Diky panove, mate to u me!"
PS: Ja neumim "jen mit auto", ta kraska pro me znamenala daleko vic, ikdyz vim, ze "to jsou proste jenom plechy"...
Osudnou se mi stala 21.11.2009 v 10:05 blondyna ve Fordu Mondeo, ktera mi nedala prednost. Cena vraku byla na aukci u Allianz stanovena na 32.100,- vcetne DPH. Mam necely mesic na rozhodnuti, zda to za ty prachy prodam. Skoda, melo to najetych pouze cca 45.000 km, takze motor, turbo, proste vsechno v perfektnim stavu...
Asi je cas se definitivne rozloucit!
Naposledy upravil(a) Ruprecht dne 28 kvě 2011, 23:34, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
- Reklama
Re: Ruprechtovo 1. coupe
No to je teda mazec ,hlavně že Ty jsi v pořádku,plechy přebolí a časem si na nějaké Oplácké zase zvykneš
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
jejda taka krasavica na nej si bol na zraze vsak kurna
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je vážně šílený, člověk si sice řekne, že se ti naštěstí nic nestalo, ale i tak to pěkně zabolí, obzvlášť, když máš k tomu auto citový vztah, je mi to líto
BMW 530xD E60
32 tis to jsou pěkný zbytky..... co má jakou takou hodnotu je motor...
a co se stalo ? Vypadá to jako bys neudržel tě pár koníků pod uzdou....
Opel Astra G,3dv. 1.8 16V, r.v.: 1998,zel.metalíza, 4x airbag, el okna, zrcátka,mult.volat.,volant a řadící páka-kůže,ABS,ASR(TC),dělená sedadla s otvorem pro lyže,man.klimatizace,rádio CD,4x kotouče, 205/50 R16. Zakoupeno u Opel Steiger Praha 05/09 za 55 000 kč
- scarfacesk
- Kontaktovat uživatele:
kks ale je to zderstvo tie poistovne. ale tak srat na to hlavne ze si poho kamos to otocil tez na strechu a zevraj to je dobra konstrukcia ked to slahnes na strechu
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Prave naopak, ta zenska mi tam vjela ze zastavky autobusu... Poldove to uzavreli na miste jako jeji vinu, udelala hned 2 chyby...Billy.Joe píše:32 tis to jsou pěkný zbytky..... co má jakou takou hodnotu je motor...
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, to je to s cim jsem jezdil po srazech...scarfacesk píše:jejda taka krasavica na nej si bol na zraze vsak kurna
aha, tak to je jiná...
Opel Astra G,3dv. 1.8 16V, r.v.: 1998,zel.metalíza, 4x airbag, el okna, zrcátka,mult.volat.,volant a řadící páka-kůže,ABS,ASR(TC),dělená sedadla s otvorem pro lyže,man.klimatizace,rádio CD,4x kotouče, 205/50 R16. Zakoupeno u Opel Steiger Praha 05/09 za 55 000 kč
Ty buď můžeš dostat 32tis nebo si nechat vrak auta ?
A kolik ti dala pojišťovna ?
A kolik ti dala pojišťovna ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak a pojistovna mi jeste nic nedala, cekam info kazdym dnem...
Nejdriv se to zpozdilu kvuli me a ted uz to mesic trva jim... :-/
Nejdriv se to zpozdilu kvuli me a ted uz to mesic trva jim... :-/
Tak jednou to bude. A co si hezkého kupuješ?Nebo koupil už ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Jeste nekoupil, ale koukam zas po nejakych G-ckovych turbinkach...
-
- Kontaktovat uživatele:
tyjo to si pekne otocil:(:(:( a ty si pohode jej to je skody take pekne delo
Protože jsem byl hned druhý nebo třetí den od té události u Dennyho, tak vím co se přihodilo
Každopádně prvotní bolest už máš asi za sebou . Důležité je, že se nikomu nic nestalo. Hodně síly a brzo nového mazla.
Každopádně prvotní bolest už máš asi za sebou . Důležité je, že se nikomu nic nestalo. Hodně síly a brzo nového mazla.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka