Už ne Sedan z Liberce - Zdenek LBC- 4dv.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Už ne Sedan z Liberce - Zdenek LBC- 4dv.
Zdeněk Lbc me pozadal o vlozeni fotek, tak tady jeho karu mate, mooc peknej model, muj byvaly kolega z prace ma uplne stejnou, to je barva co by se mi libila
- Reklama
sedan z Liberce
Fotky super, ale proč máš z pravý strany jiný hliníkáče než z levý?
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda nevím čím to je,ale tohle jse snad první sedan, který se mi líbí.POCHVALA. Jen jedinou věc.... mě osobně se víc líbí ty originály- dělaj dojem větších kol, narozdíl od těch dezentů- působí, že tam máš pneu, jako balony, ne-li 14ky kola. Ale jinak moc fajn... v decentnosti je kouzlo....a připojuju se k dotazu na ty protiprůvany
2.0 16V
Zdenčo, tak to si ma teda prijemne prekvapil s tym, ze si si dal tu pracu a prehodil tie disky - mne by sa asi teraz v zime s tym nechcelo parat Autičko je tiez pekne - vidiet, ze sa o astricku pekne starasZdeněk Lbc píše:Dobrá otázka!To je pouze pózování před kamerou, jedny ty původní jsou zimní, druhý letní DEZENT 7,25x15. Dal jsem si dnes tu práci, abych to nafotil najednou. Povedlo se, ne?
4 G.T.X and 4 dominus-et-deus,
tie deflektory naozaj funguju, len vas prosim - nekupujte lacne smejdy, lebo ich po jednej zime hned zhodite dole. Vysvetlim: ak su to tie cinske, tak v plyvom nizkych teplot ten plast zostarne - co sa prejavy strasnym vrzganim pocas jazdy a pri zatvarani okien. Inak jazda po dialnici ked sa o to opiera vietor nie je nic prijemne, ak ste fajnsmekri a mate radi ticho a nepreferujete rozne rusive zvuky.
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
- Zdeněk Lbc
Pneu opravdu vypadají jako balony, je to standartní pneu CONTINENTAL 195/60 R15 a na těch širokejch discích tak působí. Ty kola ale dělají o cca 54mm širší rozchod a v tom je to kouzlo.
Deflektory mám z firmy Hotárek (odkaz u loketky), je fakt že dělají při vyšší rychlosti trochu kravál, na druhou stranu ale v zimě okna moc nestahuju a v létě buď úplně, třeba ve městě, nebo je mám zavřený a pustím klimu. Mám je třetí rok a držej dobře. Mějte se!
Deflektory mám z firmy Hotárek (odkaz u loketky), je fakt že dělají při vyšší rychlosti trochu kravál, na druhou stranu ale v zimě okna moc nestahuju a v létě buď úplně, třeba ve městě, nebo je mám zavřený a pustím klimu. Mám je třetí rok a držej dobře. Mějte se!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Eurocar Vik je opel dealer v LBCxpolstarekx píše:pletu se do ciziho rozhovoru a nemam ani paru o tom co to rikasklubo píše:koukám že to je focený z kanclu Vika (Vikový), ty tam děláš?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
jo taak dekuju za osvetleni, ted se muzu vesele dal motat do rozhovoru.. hihiklubo píše:Eurocar Vik je opel dealer v LBCxpolstarekx píše:pletu se do ciziho rozhovoru a nemam ani paru o tom co to rikasklubo píše:koukám že to je focený z kanclu Vika (Vikový), ty tam děláš?
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc