no si dělej prdel.... dneska jsem tam lítal mezi pruhama jak pytlík ve větru.... fujVojkuvka81 píše:He he ,ja už to psal v jinem topiku že v Praze napadnou dva centrimetry sněhu a kalamita největši...........:mrgreen:Jinak v noci tohle kolečko jedu znova,tak uvidime jaka mně kde překvapi zima Jinak dnes u toho Větrnyho Jenikova na 96.km,ledovka jak prase,když jsem projižděl byli v sobě jen dva,ja jen čekal kdy uslyšim v radiu že je to zas neprujezdne nakonec jich tam skončilo 7 a v protisměru 3 nedaj si řict a nedaj
Největší zima co astra vydrží
Re: Největší zima co astra vydrží
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
Tam bola vždy prdel. Kolega mi len rozprával: "Vybúral sa u nás kamión, bude mandarinkovica..."
No Astřička i po víkendu chytla na první brnk, ale mi se fakt ,,chtělo" do práce
Moje Astra 1,6 16 V https://www.astra-g.cz/galerie/kamil/
hele obouvejte se do Prahy jak chcete, ale s našima -6 je mi opravdu teplo!!!
v tomhle fakt prvenství nemusím, už ted je mi auta líto (tak trošku doufám, že bych nemusel zítra nastartovat a že bych si vzal dovču, však ono se to beze mě v práci ne po se re...)
v tomhle fakt prvenství nemusím, už ted je mi auta líto (tak trošku doufám, že bych nemusel zítra nastartovat a že bych si vzal dovču, však ono se to beze mě v práci ne po se re...)
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
U Mittala na mostě mi to ukazovalo -23st. Ale horší je tem vzduch. Humus, nejde dýchat.
cerstve... ostrava - hrabova (prumyslova zona) chtla na poprve ale zvuk skaredy a nejelo to tak jak bych si predstavoval.
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Se máte,u nás a v Jihlavě mín jak -18°C nebylo.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
U nás aktuálně -18,2 na okně, v autě to je ještě tak o 2 míň...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Tak i mě sklaplo, těšil jsem se na dovču, ale jsem v praci, vzal jsem cestou klučinu, co ho potkávám cestou-a nosi si baterku aby byl vidět-POCHVALA!!
říkal, že taková zima není, ale když viděl teploměr, rozdrnkaly se mu zuby...nebo mě ventily.
jinak pro letošek by to mohlo stačit, ne??
říkal, že taková zima není, ale když viděl teploměr, rozdrnkaly se mu zuby...nebo mě ventily.
jinak pro letošek by to mohlo stačit, ne??
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
teploměr sice ukazuje -25°C, ale díky vlhkosti vzduchu je pocitově mhohem tepleji než bylo v prosincu při + 5°C, a to si nestěžoval nikdo...
Tak když je tak teplo, tak val na barák makat..omítky nahazovat
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
dnes ráno po 7: -26,5°, kousek od Tišnova.. Chytla napoprve..
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Oj tak to uz je klada celkem, u nas v Usti n.L. jen 16 pod
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to byla kláda, kláda jak kráva
Včera jsem koupil zimní clonu na masku a musím říct že to velmi pomohlo. Při téhle teplotě se z ventilace začal šířit vlažný vzduch po cca 3km a po 10km kdy normálně eště klepu bradou, bylo krásně teplíčko:)