Autobaterie
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autobaterie
No pro opravu, 12 V / 80Ah / 720A
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
v piatok mi umrela batéria ale z ničoho nič, naštartovala v pohode potom som pol hodinu stal a už nenaštartoval . . .(bolo dosť chladno)... vybitá úplne, vymazané rádio aj počítadlo km nakopli ma cez káble domov to mám asi 30km v sobotu ráno 4:00 -12 to naštartovalo bez veľkých problémov a aj o 13:00 keď som išiel z práce
Je to vôbec možné ???
teraz sa už od včera 18:00 nabíja ale hladina kvapaliny v hustomere je stále na "ihneď nabite" či ako je to tam napísane skrátka ten plavák je stále skoro úplne ponorený
Mam nabíjačku od Brillant asi nejaká Tesco a nemám k nej návod je na nej 6 "svetielok" od minimum cez precentá až po maximum ktoré postupne zhasínajú teraz už svieti len MAX mám čakať až zhasne aj tá kontrolka ,alebo už bi to malo biť nabité ? ale hustota kvapaliny je stále na "ihneď nabite"
Nemám čím odmerať na koľko je už nabitá
Ta baterka to už má asi za sebou ???
Alebo . . .nie
neviem zistiť jak je stará !!!
Mam 1,7 DTI 16 V a bola tam 55Ah baterka ako som tu čítal zišla by sa aspoň 74Ah
Je to vôbec možné ???
teraz sa už od včera 18:00 nabíja ale hladina kvapaliny v hustomere je stále na "ihneď nabite" či ako je to tam napísane skrátka ten plavák je stále skoro úplne ponorený
Mam nabíjačku od Brillant asi nejaká Tesco a nemám k nej návod je na nej 6 "svetielok" od minimum cez precentá až po maximum ktoré postupne zhasínajú teraz už svieti len MAX mám čakať až zhasne aj tá kontrolka ,alebo už bi to malo biť nabité ? ale hustota kvapaliny je stále na "ihneď nabite"
Nemám čím odmerať na koľko je už nabitá
Ta baterka to už má asi za sebou ???
Alebo . . .nie
neviem zistiť jak je stará !!!
Mam 1,7 DTI 16 V a bola tam 55Ah baterka ako som tu čítal zišla by sa aspoň 74Ah
Astra G 1.7 DTI 16 V caravan Y17DT 2000
-
- Kontaktovat uživatele:
No na diesla určitě min 70Ah ... origo je 72Ah myslím..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Moje 1.6 16V má baterku 72ah a 680A start proud a jsem vysmátej nastartuji kdykoli a jakkoli a klidně dvě auta naráz:-D
baterka hned tak neumře, přeci jenom bojuje, tipnu si skrat nebo chyba v šoférovi- vodičovi
a řiď se hustoměrem. pomocný je voltmetr. kolik dává nabíječka voltů a ampér?
a řiď se hustoměrem. pomocný je voltmetr. kolik dává nabíječka voltů a ampér?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
priateľka mi povedala že bolo zapnuté rádio pol hodinu . . . mám podozrenie že si zapla aj vyhrievanie sedačky pri vypnutom motore, ale ona to výslovne popiera tak neviem či na vybitie stačilo len to zapnuté rádio ???
na nabíjačke je napísané 6/12V 6A
voltmeter nemám , musím nejaký kúpiť . . .
Baterka už je v aute a štartuje dobre. Do kedy vydrží ??? Uvidím !!!
na nabíjačke je napísané 6/12V 6A
voltmeter nemám , musím nejaký kúpiť . . .
Baterka už je v aute a štartuje dobre. Do kedy vydrží ??? Uvidím !!!
rádio za 1/2 hod ti baterku nevybije.
jo a mi blobdýna nechala svítit světla a nevěděla o tom.
Nechápu, když auto při zapnutých světlech a zavírání PÍÍÍSKÁÁÁÁ
jo a mi blobdýna nechala svítit světla a nevěděla o tom.
Nechápu, když auto při zapnutých světlech a zavírání PÍÍÍSKÁÁÁÁ
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás všechny pánové, mám malej dotaz nemáte někdo skušenost stouto (EXIDE Premium) značkou baterii Připadá mi výkonem a cenou celkem zajímavá info zde: http://www.baterieonline.cz/baterieonli ... m-12V-60Ah
můžete někdo poradit jestli koupit či nekoupit
díky.
můžete někdo poradit jestli koupit či nekoupit
díky.
ASTRA G 100 Edition caravan -X16XEL r.99
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno minuly rok na jare jsem ji kupoval brachovi do auta a tuto zimu uz lehla (po nabiti opet funguje), tak nevim co nechal zaple, ale vzhledem k tomu ze to je S100 bych rekl ze nic.
-
- Kontaktovat uživatele:
No já se rozhoduji co koupit nebo má origoška mi pomalu dává zbohem už minulí týden jsem nenastartoval při -18 takže koukám co koupit zajed do opla je celkem daleko a penězi to vyjde na stejno (beterie + cesta )takže zatim jen hledám .
Tak som tam dnes nahodil novú VARTA SILVER dynamic 12V 74Ah
predajca zľavil zo 119 na 107 € tak som kúpil
a Astrula štartuje jak besná . . .
tuším aj ďalej dosvieti . . . . . .
Ta stará baterka má stále nejaké problémy( aj keď naštartuje) asi preto že je len 55Ah
(kontrolky blikajú a zhasínajú pri studenom štarte ráno)
predajca zľavil zo 119 na 107 € tak som kúpil
a Astrula štartuje jak besná . . .
tuším aj ďalej dosvieti . . . . . .
Ta stará baterka má stále nejaké problémy( aj keď naštartuje) asi preto že je len 55Ah
(kontrolky blikajú a zhasínajú pri studenom štarte ráno)
Taky mě to čeká ale zatím mě startuje, kdyžtak vem vartu, klucí jsou tady s ní spokojeni a je o stovečku dražší než ta tvoje zmiňovaná : http://www.baterieonline.cz/baterieonli ... c-12V-54Ah
A 54Ah stačí myslím že originál je 44Ah.
A 54Ah stačí myslím že originál je 44Ah.
-
- Kontaktovat uživatele:
FALCO_01 , tak díky za odpověď asi pujdu do tý varty ten rozdíl není tak velkej ale mám obavu že ta 54 se tam nevleze je totiš vyškově o 15mm větší tak si myslím že ideál bude 60 která je sice delší ale do toho kastlíku se vleze a výškově je stejná jak origoš 175mm tak asi vezmu vartu má dobré hodnocení tak doufám že bude i tak dobrá.
Já mám Exide premium chvíli mám tuto v koupenou v tomto shopu: http://autobaterie-levne.eshop-zdarma.c ... uct&id=148 ale na nějaké hodnocení je ještě brzo. Jednou jsem teď po noci -22 nenastartoval ale to byla asi moje chyba. Já jsem zvyklý startovat bez plynu a to mi prostě nechytlo až se baterka vyšťavila. Dal jsem tam dobitou původní origo co jsem měl ve sklepě a po chvíli to chytlo. Po další -20 noci když při zkoušce večer to opět chytlo až po delší době jsem zkusil nastartovat s plynem a světe div se ono to chytlo okamžitě. Ale v těch mrazech v okolí nenastartovalo plno lidí - hlavně diesely. Protože teď nejezdím - jsem doma na paragrafu s malým tak tu novou mám v teplíčku doma a ta původní origo mrzne v autě.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
At se podívá na dobíjení a na kabely.Hlavně na ten uzel na startéru,pokud si nedělal úpravu.Tam se to nejvíc zahřívá a sbíhají se tam 3 důležité kabely.Od baterky,od altíku a z auta.Nejlepší je natáhnout aspon od altíku přímo na baterku a pořádně ukostřit motor.Jo a altík aspon 42A,ideální je 55A,ale na ten je potřeba trošku poupravit řemenici,aby na volnoběh točil malinko víc.Má totiž pomalejší náběh proudu než ty slabší altíky.Jo a potřebuje taky svoje relé.To co je na 35A a 42A je jiné.HerryCZ píše:Mno minuly rok na jare jsem ji kupoval brachovi do auta a tuto zimu uz lehla (po nabiti opet funguje), tak nevim co nechal zaple, ale vzhledem k tomu ze to je S100 bych rekl ze nic.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol: