velká spotřeba a cukání při rozjezdu
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
velká spotřeba a cukání při rozjezdu
Už jsem na foru dlouho a vím, že o těchto tématech jsou tu mraky.Bohužel nic nepomohlo.
Ale muj problem je VELKA SPOTREBA a CUKANI PRI ROZJEZDU(jinak ne),musim si hrat se spojkou ,abych se vubec rozjel,kdyz se rozjedu normalne tak auto cuka a dusi se,proste na pridani plynu reaguje dusenim,ale jak se rozjede uz je to dobry. na dvojku a dal to ani necukne. Probehlo promereni live data na lambde bylo odhaleno , ze pracuje spatne, dal jsem univerzal od Bosche,znovu diagnostika a beha dobre, vymenil jsem svicky,palivovy filtr, dal novej EGR a sundal celej vyfuk,prohlidl kat a vymenil ostatni dily,vycistil klapku, odmontoval a zkontroloval hadice, krokovej motorek.
A vysledek: spotreba 12-14 litru ve meste, na dalnici pri 110-120 - 8,5 -9 litru a cukani porad. Uz jsem zoufalej a nevim co s tim.Diagnostika mlci , zadny chyby a ja nevim co s tim?
Obracim se tedy na znalce Aster (Denny a RomanK a pod....) Prosim poradte co s tim?
Ale muj problem je VELKA SPOTREBA a CUKANI PRI ROZJEZDU(jinak ne),musim si hrat se spojkou ,abych se vubec rozjel,kdyz se rozjedu normalne tak auto cuka a dusi se,proste na pridani plynu reaguje dusenim,ale jak se rozjede uz je to dobry. na dvojku a dal to ani necukne. Probehlo promereni live data na lambde bylo odhaleno , ze pracuje spatne, dal jsem univerzal od Bosche,znovu diagnostika a beha dobre, vymenil jsem svicky,palivovy filtr, dal novej EGR a sundal celej vyfuk,prohlidl kat a vymenil ostatni dily,vycistil klapku, odmontoval a zkontroloval hadice, krokovej motorek.
A vysledek: spotreba 12-14 litru ve meste, na dalnici pri 110-120 - 8,5 -9 litru a cukani porad. Uz jsem zoufalej a nevim co s tim.Diagnostika mlci , zadny chyby a ja nevim co s tim?
Obracim se tedy na znalce Aster (Denny a RomanK a pod....) Prosim poradte co s tim?
- Reklama
Re: Denny a jini odbornici ,prosím o radu!!!!!!!
Neviem ako tvoj motor....ale na X12XE Corse presne toto robila vaha vzduchu...Presne to s tym pohynanim sa.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jenže mám obavu že 8mi ventil nemá váhu vzduchu
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Co podtlak v sacím potrubí?Jaký je? Na volnoběh a pak měřit za jízdy.Jaká je teplota?Vše je nutno měřit.Já na to mám vybavený servis.Kdybych to uměl po telefonu,tak bych si určitě žádný servis nestavěl.Bohužel tyto závady je nutno hledat a měřit.Dost často taky u motoru X16SZR odchází řídící jednotky.
Vím,že to sem máš daleko,ale raději bych to měřil sám,protože takovéto závady se špatně hledají a systém pokus-omyl není ten správný.
Vím,že to sem máš daleko,ale raději bych to měřil sám,protože takovéto závady se špatně hledají a systém pokus-omyl není ten správný.
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Slyším ŘJ a naskakuje mi husí kůže , na kolik to přijde?
Starší na vrakovišti. Předpokládám že je to včetně čipu spínací skříňky
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Neházej hned flintu do žita,je nutno nejdřív závadu identifikovat a pak řešit.Ale takhle na dálku to fakt neumím.monderka1 píše:Slyším ŘJ a naskakuje mi husí kůže , na kolik to přijde?
Jinak jednotka se dodává výměnou za starou,stojí 11356,-Kč a máš u mě 10%slevu.
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel ted nemam moc casu a k tobe je to opravdu dost z ruky,ale asi mi nic jineho nezbyde, uz jsem se chtel stavit u RomanaK,ale vzdycky jedu kolem pres vikend nebo pozde vecer a to tam neni:-(. Zkusim jeste sehnat nekoho tady kolem Plzne a kdyz to neklapne tak budu muset k tobe.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: velká spotřeba a cukání při rozjezdu
změněn název topicu
A promazáno OT. Trdlo
A promazáno OT. Trdlo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Denny, jak se pozna , že je RJ v pr.... Jde to nejak pres pocitac? Nebo jak se to pozna?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
měřením live dat a sledováním chovaním se jednotky.