astra-g-relatka
astra-g-relatka
Zdravim vsechny na tomto foru pred casem jsem koupil astru-g 2,0 16v a od te doby same problemy, az ted jsem sehnal servis ktery je velice ochotny tak jedu k http://www.ASE-DEDIC.com (Denny),jeste mam dotaz nevite nekdo k cemu slouzi a presny popis relatek v aute pod volantem je tam rele delsi zlute barvy napsano nad nim achtung dik za odpovedi spozdravem Vorel.K
- Reklama
Re: astra-g-relatka
Jednoduchá rada: veškeré dotazy a připomínky řeš s dennym, když už k němu jedeš, bo tak ochotného člověka a s takovým přehledem težko najdeš (asi jen v Brně ještě RomanaK). Denny ti vše rád a velmi ochotně vysvětlí a řekne co a jak.
END
Žluté podlouhlé relé v pojistkové skříní vpravo v horní řadě > je dvojrelé směrových světel.
BTW: se servisem sis vybral velmi dobře
BTW: se servisem sis vybral velmi dobře
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Ahoj také jsem byl u Dennyho měl jsem toho na Zafirce víc max.spokojenost (cesta se ti vrátí v poskytnuté slevě pro členy fora,navíc dostaneš pěknou samolepku na zadek )škoda že to máme trochu z rukykvetoslav píše:Zdravim vsechny na tomto foru pred casem jsem koupil astru-g 2,0 16v a od te doby same problemy, az ted jsem sehnal servis ktery je velice ochotny tak jedu k http://www.ASE-DEDIC.com (Denny),jeste mam dotaz nevite nekdo k cemu slouzi a presny popis relatek v aute pod volantem je tam rele delsi zlute barvy napsano nad nim achtung dik za odpovedi spozdravem Vorel.K
- denny
- Kontaktovat uživatele:
kvetoslav-až mi žirafu dovezeš,tak mi připomeň a já ti popis a umístění relátek a pojistek vytisknu-beztak to tisknu skoro všem
Jinak ti dvojrelé je na směrovky,jak ti tu píše APíK.Je to zapojeno do multitimeru.Co je multitimer,by tu někde na foru mělo být vysvětleno.
Jinak ti dvojrelé je na směrovky,jak ti tu píše APíK.Je to zapojeno do multitimeru.Co je multitimer,by tu někde na foru mělo být vysvětleno.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip