Rozvody
Re: Rozvody
Kladka je plastová? Jo, ale jen kousek, jinak je tam klasický dvoustraně zapouzdřený ložisko.
Mika: Jo, jako nouzovka v poho. Radši přehodit jen řemen, jak nic.
Mika: Jo, jako nouzovka v poho. Radši přehodit jen řemen, jak nic.
END
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Současná nabídka mého servisu je podle použití sady dle čísla motoru i s vodní pumpou a prací za starší model 5900,-Kč,za novější model 5200,-Kč.Vše pro členy tohoto fora.
-
- Kontaktovat uživatele:
ze ked som clenom astra-g. ci aj ja budem mat zlavu
Otázka pro Dennyho..zatím jen informační..cena výměny rozvodového řetězu u Z22SE?
Když už ne výměna, tak alespoň kontrola stavu by určitě bodla
Když už ne výměna, tak alespoň kontrola stavu by určitě bodla
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- denny
- Kontaktovat uživatele:
brhy-ty woe,Volvo není Opel.Ne ,vážně Volva dělám také 850,s60,s80-tyto nejčastěji.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
for salám:řetězy jsou tam dva a raději ani nechtěj vědět,co všechno máš ještě při výměně řětězů dát nové .
Cena jen za práci by byla cca 4500,-,ceny nutného materiálu jsem ani nehledal.
Proč bys je chtěl měnit?Jsou na životnost motoru-dle výrobce.
Cena jen za práci by byla cca 4500,-,ceny nutného materiálu jsem ani nehledal.
Proč bys je chtěl měnit?Jsou na životnost motoru-dle výrobce.
Joo jenže mistři v Opelu měli na ty první řetězy u Z22SE svolávačku bo se jim to trhalo (cosik se špatným napínákem, závislým na tlaku oleje) a jelikož auto je z druhé ruky, tak netuším jestli bylo opraveno či ne
Ale chuj s tym, budu jezdit a jak to jebne, tak to tak pude ze skály a finito
Ale chuj s tym, budu jezdit a jak to jebne, tak to tak pude ze skály a finito
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Zdravím Vás,
před Vánocema mi začal chrčet motor, Z22SE na kupéčku... Jde to někdé od rozvodů. Auto jede jak má, ale na volnoběh, (kdy to jde slyšet nejvíc) to škrčí ja divé.
Nevíte co to je?
před Vánocema mi začal chrčet motor, Z22SE na kupéčku... Jde to někdé od rozvodů. Auto jede jak má, ale na volnoběh, (kdy to jde slyšet nejvíc) to škrčí ja divé.
Nevíte co to je?
Pravdepodobne rozv. retaz
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
jen řetěz, nebo to může být i ten hydraulický napínák, který nastavuje rozdílný úhel vaček proti sobě, v závislosti na otáčkách?
je možné, že by nenapínal ten řetěz a on by hrčel?
for denny,
píšeš že jsou tam 2 řetězy, co je v rozvodech u Z22SE ještě?
je možné, že by nenapínal ten řetěz a on by hrčel?
for denny,
píšeš že jsou tam 2 řetězy, co je v rozvodech u Z22SE ještě?
první co mě napadlo jestli je dost oleje (tlak) a ten napínák napíná ten řetěz správně..bertonez píše:Zdravím Vás,
Nevíte co to je?
To, že by nastavoval rozdílný úhel vaček v závoslosti na otáčkách je nějaké sci-fi, bo Z22SE snad nemá variabilní časování ventilů..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
for Salám
No začalo to hrkat, pak jsem zjistil, že tam byl olej pod spodní rysku, tak jsem ho dolil mezi rysky, ale pořád to hrká...
Z22SE - mění vůči sobě natočení sací a výfukové vačky v závislosti na otáčkách motoru. Aspoň jsem to někde četl.
No začalo to hrkat, pak jsem zjistil, že tam byl olej pod spodní rysku, tak jsem ho dolil mezi rysky, ale pořád to hrká...
Z22SE - mění vůči sobě natočení sací a výfukové vačky v závislosti na otáčkách motoru. Aspoň jsem to někde četl.