Uniqa se řadí do které sorty Direct, Triglav apod. nebo Kooperativa, Česká apod? Loni jsem tam uzavřel pojistku na povinné i havarijko se slušnýma slevama tak mne zajímá co by mne v případě potíží čekalo.Hribek píše:..... je jedno jestli Direct, nebo Triglav, nebo.... bla bla bla u těchto pojištoven které nabízejí naprvní pohled nejvýhodnější pojištění je vždycky nějaký háček, nějaké ALE proti (říkejme tomu třeba běžným) pojištovnám jako jsou Kooperativa, Česká, ...atd. Pochopte lidi že ta nízká cena pojištění není jen tak samo sebou. Nikdo vám nic nedá zadarmo. Zkuste si někdy přečíst celé pojistné podmínky těchto zdánlivě levných pojištoven. A nemůžu souhlasit ani s tenou Trdlo že je jedno jak pojištovna bude plnit poškozenému. Jedno mi to může být dokud poškozený neví jaké má práva a nezačne po mně požadovat náhradu rozdílu mezi plněním pojištovnou a skutečnými náklady souvisejícími s pojistnou událostí, nebo taky když se pojištovna začne cukat a plnění se oddaluje tak poškozený má právo vymáhat škodu po tobě a ty si to potom s pojištovnou vyřeš jak chceš.
Zase tady platí za málo peněz málo muziky!!
Jinak co se týká ČPP tak já u nich měl havarijko u minulého auta (nejdřív i povinné ale to pak hodně zdražili tak jsem šel jinam, měl jsem dvě plnění (1x nehoda, 1x vandalismus) a s plněním na rozpočet(nehoda) i na fakturu(vandalismus) jsem byl naprosto spokojen. Měl jsem spoluúčast 2% 2 tis a na plnění za nehodu (prasklý nárazník a promáčklé dveře) jsem celkem vydělal.