LPG automatika
Re: LPG automatika
Dík o víkendu vyzkouším a dám vědět.
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tohle mi odepsal jeden nejmenovaný machr nejen na Oply.
Signál ot bych asi napojil na řídící jednotku na vodič pro otáčkoměr.Nebo na vstřkovací ventil nebo na impuls do zapalovacího DIS modulu/to je něco jako zap lišta,jen z toho vedou vysokonap. kabely/.
To co popisuje Trdlo je hádám vodič k otáčkoměru,nebo ne ? Tam bych to zapojil já,ale nevím.
Signál ot bych asi napojil na řídící jednotku na vodič pro otáčkoměr.Nebo na vstřkovací ventil nebo na impuls do zapalovacího DIS modulu/to je něco jako zap lišta,jen z toho vedou vysokonap. kabely/.
To co popisuje Trdlo je hádám vodič k otáčkoměru,nebo ne ? Tam bych to zapojil já,ale nevím.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Čau tak na zelený drát od řídící jednotky to nefunguje. Pří zapojení na automatiku je pořád zapnut plyn. Pro to aby to fungovalo jsem omotat nový drát kolem vysokonapěťového káblu ke svíčce a připojil na černý. Seřídil jsem přepínání benzin / plyn na 2200ot/min a zatím to jde.
Mne sníma otáčky z vodičov k zapalovacej lište.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
- undertaker
Hmm tak mam tiez X16SZR na lpg tiez Lovtec a funguje my to vsetko uz 3 roky bez jedinej poruchy ako ma ale de je zapojeny cierny vodic to ti povedat teda neviem.... jedine ti mozem pomoct tak ze ti dam kontakt na pana ktory to montoval aj mne a on ti bude vediet povedat presne de to mas mat zapojene.... co sa rucneho prepinania týka tak prepnut sa da hned po nastartovani na benzine inac automatika prepína po zahriati male okruhu vody cca na 40 stupnou...
Be smart http://www.satcentrum.blogspot.com
Čau, můžeš mi prosím vyfotit detail motoru , někde mezi vstřikováním, hlavou a směšovačem plynu? cca. na střed motorového prostoru, tam by měl být vývod celého svazku. Jednotlivé dráty pak vedou ke vstřiku k směšovači a k boxu kde jsou relátka. Bych se podíval kam ho máš zapojený.
Dík.
Dík.
- Mojmec11
Já bych s tím zajel někam k profíkům,kteří vědí o co go.
- undertaker
odfotit ti to samozrejme mozem ale vela z toho asi mat nebudes lebo mam poprerabane relatka a RJ pre lpg je prave pri nich vlozena cize nie su na povodnych miestach.. tiez by som ti skor odporucil aby sa ti na to pozrel nejaky clovek co sa tejto prestavbe venuje a vie co ma bit ako zapojene... pan co to montoval mne uz montuje lpg asi 10rokou a kazdy mesiac mu prejde priblizne 20 aut na montaz LPG cez ruky... je to vazne sikovny clovek a montuje iba lovtec cize sa tomu fakt rozumie dobre...
Be smart http://www.satcentrum.blogspot.com
- Mojmec11
Ted jsem to někde vyčet.A co se zkusit napíchnout na snímač horní úvratě??
čau, bohužel ten tam nemám.