Sunnyho Oplicka

Odpovědět
Sunny

Sunnyho Oplicka

Příspěvek od Sunny » 12 led 2010, 22:55

Cafte,

kedze aj vdaka tomuto webu mame novu Oplicku (nie Renault Clio Grantour) a cerpam z vasich skusenosti, tak je na case ju predstavit. Jej historia sa zacala pisat od konca marca, ked sme ju vymenili vdaka srotovnemu :lol: .
Je to Astra Clasic II Caravan, 1,4 16V Twinport, Family pack + nejake serepeticky, farba cervena. Co mali, to dali :D .
Plany na upravu: tripling od Cabka – ten uz mam.
Osvetlenie kufra – to horne svetlo je na figu, ked sa naklonim do kufra tak nic nevidim, na bok dam nejake led diody. Len keby sa chcelo.
Dalsie dva zasahy rozmyslam kvoli dvojrocnej zaruke:
- Palubne PC – packu som si uz zohnal (volne pohodena vo vybrakovanom opli na vrakovisku. Osamotena sa na mna pozerala, tak co s nou. Este som nevedel na co mi bude :) )
- Prerabka na LPG.

Na zaciatku som nadaval, ake je to lenive a vobec to netaha, moj Formanik s LPG je podstatne zivsi a lepsie taha. Postupne s pribudajucimi kilometrami sa to len a len zlepsovalo. Na zaciatku zimy sme zistili, ze nam nevyhrievaju na zadnom okne dva horne pasy. Do oplu som isiel s obavou ci nam uznaju reklamaciu :o , ked tam mame folie. Nastastie uznali :) .
Přílohy
Oplicka.JPG
Astra G-Caravan, Z14XEP + LPG(elpigas)
Felicia, BMM 40kW + LPG(lovato)
Toyota Auris TS 2016, 1.6 Valvematic, Multidrive S - ex (totalka)
Forman, BMM 50kW + LPG(brc) - ex

Reklama

mexxo

Re: Sunnyho Oplicka

Příspěvek od mexxo » 13 led 2010, 08:24

Sunny píše:...aj vdaka tomuto webu mame novu Oplicku (nie Renault Clio Grantour)...
Som rád že sme pomohli vyhnúť sa tomu strašnému omylu. :lol:
Tá červená sa astrám strašne hodí, škoda že u tých starších nebol lak dosť trvácny. Fólie tiež seknú, len by som poradil čiernu fóliu na B a C stĺpiky. Myslím že sa tam dosť hodí. Inak prajem vela km bez porúch. :wink:

Sunny

Příspěvek od Sunny » 14 led 2010, 12:19

Dakujem mexxo, dufam ze to bude bez poruch. Skusim si ten B a C stlpik hodit do photoshopu a uvidim co a ako. A k tomu omylu :-) renault ma v tejto cene takmer plnu vybavu: palubne PC, tempomat, el.okna v zadu a pod. Len je trocha mensi, vzhladovo komercnejsi ale hlavne nema takychto fandov a takyto web 8) .

m1lan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m1lan » 14 led 2010, 12:45

Tak gratulujem ti k astričke, samozrejme že prajem aby poslúchala 8)
Tiež si myslim že to Clio by bol omyl a to že astra ma toľko fanúšikov, tak to je dôkaz že na tom aute niečo bude :)

Shimmeron

Příspěvek od Shimmeron » 16 říj 2010, 17:38

Kukam ze u teba to bolo jak u mna, tiez srotovne a ja som ale dal srotovat Favorita... Ale u mna Clio nebolo v merku ja som rozmyslal na Hyundaiom accent, bohu vdaka ze som skoncil pri astre 8) uz mas nalestene??? :lol:
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Sunny

Příspěvek od Sunny » 16 říj 2010, 22:34

Nalestene nemam, nestiham. Furt je nieco. Ale kozmetiku a handricky uz mam :D . Akurat som stihol urobit izolaciu (zateplenie) prednej kapoty. Len to musim dako napisat a zistit ako to sem zavesit.
Zosrotovat som dal sestrinu S-125 v ktorej som sa rovnako casto rypal ako jazdila. Svojho Formana som neopustil, spolahlivo funguje. No keby nebolo ineho riesenia tak by som :cry:
Uz pred srotovnym som rozmyslal o novom aute a korejcov som rychlo vyhodil. Zrali aj travu okolo cesty. Moji favoriti boli Dacia Logan MCV, Renault Clio Grandtour a pri nahodnej navsteve Oplackej predajne pribudla aj Astra Caravan. Ked prislo srotovne tak tam bol aj Renault Megan Grandtour.

Odpovědět