termostat
termostat
Čua hoši,mám dotaz,když jedu z kopce a vyřadím tak me padne ručička teploty dolů ale ne úplně a nebo když brzdím motorem tak taky padá,je mi jasné že to bude termostat ale můj dotaz je jiný,když jsem měnil minule termostat tak tan co jsem vytáhl z motoru mel v okrajovém plechu malou dírku ale ten co jsem koupil nový ji tam neměl.Takže se ptám jestli ta dírka tam má byt nebo jsou dva různé termostaty.(pokud to teda píšu správně) snad víte co mám na mysli,díky za vyřízeni Michal
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: termostat
Já měl ten samej problém,koupil jsem novej a bez odbublinkovávače (můj název) a origo ho měl,tak jsem ho tam dal a maká to bezproblémů už 3týdny,takže to neřeš a vrhni ho tam...
Někdo to bez toho vymyslet musel a taky aby to makalo...
Někdo to bez toho vymyslet musel a taky aby to makalo...
Naposledy upravil(a) Štráda dne 12 led 2010, 16:05, celkem upraveno 1 x.
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
X16SZR 1,6 8V je to tak kazivé? měnil jsem ho asi před rokem a zas to blbne
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
nevím či kazivé,ale já ho třeba neměnil 5let co mám astru,až ted....
mohla být nějaká výrobní vada,nebo je to normal a občas klekne-vždyt je to mechanické a jen kus plechu....
mohla být nějaká výrobní vada,nebo je to normal a občas klekne-vždyt je to mechanické a jen kus plechu....
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
tak to jo ,takže je to úpln fuk jestli je tam ta dírka v tom plechu nebo není jo?
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
určitě,když to maká i bez ní..... novější technologie nu....
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
diky všem hosi a ať astry klapou vám přeji
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
no problema a tobě šlape taky bez problema....
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
ta dírka j e kvůli odvzdušnění a naplnění kapaliny, u novjejších není dírka, ale zase v dosedacíLumixM píše:tak to jo ,takže je to úpln fuk jestli je tam ta dírka v tom plechu nebo není jo?
ploše má výt drážka a dává se tím do nejvyšší polohy
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Štráda: Jen pro upřesnění, ty máš termostat volně přístupný po otevření kapoty, hračka ho vyměnit. U X16SZR ale musí dolů rozvody, termostat je v hlavě motoru.
END
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Já vím,že tyto typy motoru ho maj takhle blbě,to bych byl taky nasr.nej.....
Já se mu jen snažil vysvětlit rozdíl mezi tím s dírkou a bez,aby nebyl vyplašenej...
Já se mu jen snažil vysvětlit rozdíl mezi tím s dírkou a bez,aby nebyl vyplašenej...
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda