Ahoj,potřebuji poradit.Koupil jsem nové rádio s CD od Sony a kabel od rádia má jen dva konektory.Jeden na napájení (6 zdířek) a druhý na repro(osm zdířek).Klasika.Originál od původního rádia Phillips 400 má kostku,ve které jsou spojeny konektory tři-dva menší po osmi zdířkách a jeden větší po šesti zdířkách.Existuje redukce a za kolik?Dík moc.Nepotřebuji ovládání na volantu a zobrazováním displaye,mám dálkáč a display to zvládne sám
dasty píše:Ahoj,potřebuji poradit.Koupil jsem nové rádio s CD od Sony a kabel od rádia má jen dva konektory.Jeden na napájení (6 zdířek) a druhý na repro(osm zdířek).Klasika.Originál od původního rádia Phillips 400 má kostku,ve které jsou spojeny konektory tři-dva menší po osmi zdířkách a jeden větší po šesti zdířkách.Existuje redukce a za kolik?Dík moc.Nepotřebuji ovládání na volantu a zobrazováním displaye,mám dálkáč a display to zvládne sám
maj to v každý prodejně kde prodávaj autohifi
a nejsou tam žádný 6pin ale 2x8 a 1x10
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Měl bys mít 6 repro. Pokud to není ASTRA CLASSIC II z Polska. Kup si propojovací kabel a nic neřeš. My SONY rádia dáváme právě do aster + propojovací kabel. Rádia nám dodává jedna firma i s kabelem.
a za kolik je ten kablík?Já jen že ten originál propojovák na čelní display+ovládání na volant je za 3,000 kaček,což je palba.On teda redukuje ten oplácký na klasiku 1x8 pin a 1x5 pin?
taky bych potřeboval vědět za kolik mě vyjde ten konektor, mám rádio sony cdx-s2050 a počítač mi funguje normálně, jen multifunkce ne, ale bez toho se dokážu obejít..
lidi,všechno špatně,já snad ten správnej kablík neseženu.Je tam fakt 2x8 a 1x10 pinů spojených v jednom celku (kostka).Už jsem volal snad i ďáblovi do pekla a nic.Potřeboval bych vidět ten kablík PC3-433,ve firmě mi řekli,že se používá na něco jiného.